Categoriën
Overzicht
Single Ring Crankset w/ Narrow-Wide ChainringHier is een duurzaam en stijlvol crankstel met enkele ring, klaar voor een 1x, singlespeed, fixed gear, of zelfs een interne achternaaf! Koud gesmeed en gefabriceerd uit een 7075 aluminium legering is dit crankstel sterk en licht. Het 42 tands kettingblad heeft een narrow-wide profiel voor een uitstekende kettingbehoud voor alle aandrijfstijlen. Alle roestvrije hardware met inbus moeren/bouten. Inclusief aluminium gefreesde stofkappen en BB bouten. Stofkapjes fungeren als zelf uittrekkende crank hardware. Specs: Tanden: 42, smal-breed BCD: 110mm Q factor: 134mm Kettinglijn: 42mm Breedte kettingring: 3/32" Conus: JIS vierkant conisch BB maat: 110mm BB op veel race- en baanfietsen Pedaal schroefdraad: 9/16"Meer info & bestellen
Tapered Sealed Bearing Threadless HeadsetEen absoluut topmodel 1 1/8" - 1 1/2" headset zonder schroefdraad voor de meest veeleisende rijder. Hij is voorzien van oversized, afgedichte cartridge-lagers, zodat het inpakken en opnieuw invetten van lagers tot het verleden behoort. Specs: Voorvork type: 1 1/8" - 1 1/2" schroefdraadloos Stack hoogte: 31mm Boven: EC34 / 28.6 Onder: EC44 / 40 Kroon Race: 40mm, gesplitst voor eenvoudige installatie Gewicht: 143g Afwerkingen: Zilver, Spiegel, en NoirMeer info & bestellen
Sealed Bearing Threadless HeadsetEen absoluut topmodel 1 1/8" headset zonder schroefdraad voor de meest veeleisende rijder. Hij is voorzien van oversized, afgedichte cartridge-lagers, zodat het inpakken en opnieuw invetten van lagers tot het verleden behoort. Specs: Type vork: 1 1/8" schroefdraadloos Stackhoogte: 28mm S.H.I.S. Boven: EC34 / 28.6 S.H.I.S. Onder: EC34 / 30 Kroon Race: 30.0mm, gesplitst voor gemakkelijke installatie Gewicht: 112gMeer info & bestellen
Velo Orange Grand Cru Rinko headset ISORinko is een vorm van toerfietsen die populair is in Japan. Het houdt in dat je met je fiets in een trein reist om een fietsbestemming te bereiken. De wielen en voorvork van de fiets worden verwijderd en alles wordt in een lichtgewicht nylon tas geplaatst, de tas wordt behandeld als gewone bagage in het passagierscompartiment van de trein. Het Rinko balhoofdstel vergemakkelijkt het verwijderen van de vork zonder dat daar gereedschap voor nodig is. Een Rinko balhoofdstel heeft tanden die ervoor zorgen dat de belangrijke onderdelen niet ronddraaien en een gekartelde bovendop voor eenvoudige verwijdering. De bovenste dop heeft ook gaten voor een pinsleutel voor het geval je hem te strak aandraait. Voor zover wij weten, is dit het eerste afgedichte Rinko balhoofdstel met cartridge-lagers. De cartridges worden op hun plaats gehouden met veerklemmen. De behuizing is van staal om schade bij demontage te voorkomen. Het snel verwijderen van de wielen en de vork is ook een eenvoudige manier om een fiets in te pakken voor auto- of vliegreizen. Balhoofdmaat 1″ Stack hoogte 41mmMeer info & bestellen
Balhoofd franse draadVele, vele klanten hebben ons gevraagd een balhoofdstel met schroefdraad te maken voor klassieke Franse fietsen. Dus hier is een goed gemaakt, kooi kogellager balhoofdstel in een zilveren afwerking. Gelegerde cups en stalen loopvlakken. Specs: Fork type: 1" French threaded Stack height: 41mm S.H.I.S. Upper: EC30 / 25.0-1.0 S.H.I.S. Lower: EC30 / 26 Crown Race: 26.4mm Weight: 113gMeer info & bestellen
Balhoofd draad sealedEen absolute top-of-the-line 1" headset met schroefdraad voor de meest veeleisende rijder. Het heeft oversized, afgedichte cartridge-lagers, zodat het inpakken en opnieuw invetten van lagers tot het verleden behoort. Specs: Fork type: 1" English threaded Stack height: 41mm S.H.I.S. Upper: EC30 / 25.4-24tpi S.H.I.S. Lower: EC30 / 26 Crown Race: ISO (26.4mm), split for easy installMeer info & bestellen
BLB LITE RACKHet BLB Lite Rack is een stijlvol, klein, perfect gevormd voorrek. Het rekje is netjes gemaakt van aluminium. Met slechts 270 gram is hij superlicht van gewicht en kan tot 2,5kg dragen. Het is gemakkelijk te monteren en ziet er prachtig uit op elke fiets. De bagagedrager wordt geleverd met bevestigingspunten voor standaard spatbordogen (bouten niet inbegrepen), maar kan ook op de wielas worden gemonteerd, met behulp van onze BLB universele verstelbare wielsteun - zoals te zien op Andrea's Surly commuter. - B13.5cm x D26cm - aluminium - 2.5kg max belasting - past op 700c wielen (geen verende voorvork) - 270gMeer info & bestellen
BLB Frontier RackDe BLB Frontier voordrager is de nieuwste toevoeging aan onze brede waaier van fiets accessoires. De Frontier is de perfecte aanvulling op elke stedelijke rit: Een elegant flat bed rek dat het mogelijk maakt om grote en oneven gevormde voorwerpen met gemak te vervoeren. Perfect voor dagelijks gebruik en kan elke klus aan. Terwijl het universele heavy duty wielbevestigingssysteem betekent dat het de slimme keuze is voor en fietsers omdat het waarschijnlijk op elke fiets past. Het is compatibel met de meeste fiets setups en past op 26 ", 28" en 29"/700c wielen. De BLB Frontier is ook compatibel met zowel QR als standaard massieve assen (inclusief vrouwelijke assen) en kan ook gemonteerd worden op vorken met oogjes dankzij de voorgeboorde achtervork. BLB's Frontier is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en alle bevestigingsmateriaal is inbegrepen. Fixies/Racers/hybrid/vintage.... wat je ook rijdt - dit rek zou werken voor jou. - B38cm x D30.5cm - roestvrij staal - compatibel met QR en stalen assen - Geschikt voor 26"/28"/29"/700c wielen - draagt tot 18kg - 1kg Meer info & bestellen
BLB T-Rack De BLB T-Rack (zwart) is een klassiek old-school rek, dat prachtig werkt voor dagelijks gebruik of langere tochten. Je vervoert alles, van boeken tot boodschappen, afhaalmaaltijden tot een 6-pak bier en het ziet er nog steeds geweldig uit. Het universele heavy duty wielbevestigingssysteem betekent dat het een slimme keuze is voor elke fiets - 26",28" en/of 29"/700c wielen. Het wordt geleverd met drie verschillende houders, is compatibel met standaard massieve assen (ook vrouwelijke versies) en kan ook worden gemonteerd op vorken met behulp van rek of spatbord oogjes. BLB T-Rack is stijlvol en functioneel en bovenal niet duur.Meer info & bestellen
MKS capspannerMKS ringsleutel voor het (de)monteren van de stofkappen op Sylvan Road/Track/Touring Meer info & bestellen
Honjo P-clipSetje van 4 clipjes om de spatbordstang aan het frame te bevestigen. In 2 diameters. 0216 ØMeer info & bestellen
Honjo oogboutOogbout om het spatbordstangetje aan het frame te bevestigen. 5mm x 12mmMeer info & bestellen