Categoriën
Let op: Wij zijn van 28 juli tot 11 augustus gesloten in verband met vakantie!

SILCA Pista vloerpomp

De iconische SILCA Pista vloerpomp. Al tientallen jaren vertrouwd door professionele monteurs. Deze duurzame pomp met hoge prestaties is gebouwd om een leven lang mee te gaan, niet jaren. De SILCA PISTA is een wielericoon.
- Duurzaam stalen vat
- 2% nauwkeurige meter
- Compact essenhouten handvat
- Zeer efficiënte 731 lederen pakking
- Messing terugslagklep
- Klassieke SILCA pompkop
- Geschat op 220psi

Oorspronkelijk ontworpen in de jaren 1950 toen het Bianchi-Pirelli team vroeg om een pomp die onder de achterbank van de Fiat team auto paste, werd de Pista pomp al snel een icoon van professionele team auto's en monteurs werkstations op 6-Daagse circuit evenementen over de hele wereld. De compacte vorm van de pomp, en de mogelijkheid om volledig plat te liggen, zorgen ervoor dat de pomp minimale ruimte inneemt in een kofferbak, plunjezak of grotere gereedschapskist, waardoor het een waar icoon van de sport is geworden onder de wielernerds.

In 2017 namen we alle kwaliteiten van de originele Pista en introduceerden we een re-engineered, limited-edition versie van de pomp met het iconische Molteni oranje vat om 100 jaar in business te vieren. Deze moderne oranje pompen waren in eerste instantie bedoeld als een limited-release product om ons erfgoed te vieren, maar de positieve respons en vraag naar het product is blijven bestaan. Aangezien we nu aan onze tweede eeuw van high-performance pompen bezig zijn, zijn we verheugd om de Pista deel te laten uitmaken van onze permanente vloerpomp line-up en zullen we hem in de toekomst in een moderne rode kleur aanbieden.
Per stuk: € 139,99