Categoriën

SILCA TATTICO

De meest efficiënte minipomp van dit formaat volgens onafhankelijke tests. Nooit meer zonder betrouwbare bandenspanning langs de weg door de Tattico op je fiets te monteren of in je jaszak stoppen.

- 100psi
- 9.5"
- 165g
- Inclusief houder voor directe montage
- Uitschuifbare vulslang
- Vergrendelbare Presta/Schrader spanklauw
- 6061 Aluminium vat

TATTICO heeft 4 unieke kenmerken:

Omgekeerd ontwerp: TATTICO is omgekeerd ontworpen ten opzichte van de meeste pompen. De slang en de ventielen zijn verborgen in de binnenste buis in plaats van de buitenste cilinder en leveren tot 10% meer lucht per slag in vergelijking met pompen van vergelijkbare lengte.
Aanpasbare bekerafdichting: Andere pompen dichten af met o-ringen die hun effectiviteit verliezen naarmate de wrijvingswarmte toeneemt. De TATTICO Adaptable Cup Seal groeit mee met de buis wat resulteert in ultieme efficiëntie bij alle temperaturen.
Verborgen koellichaam: Er is een koellichaam verborgen aan het einde van het vat dat een hoog percentage van de warmte absorbeert die ontstaat tijdens het pompen. Hierdoor blijft de rest van de pomp koel, zelfs bij hoge druk.
Twin Tube Geïsoleerde Greep: TATTICO handvat maakt gebruik van 2 dunne buizen gescheiden door een isolerende luchtspleet om de handen koel te houden. Dit resulteert in een betere grip en controle zonder risico voor de handen, zelfs bij het oppompen van meerdere banden tot hoge druk.
Per stuk: € 74,97