Categoriën
Let op: Wij zijn van 28 juli tot 11 augustus gesloten in verband met vakantie!

Achterdrager Contructeur VeloOrange

Het VO Constructeur achterdrager voorziet in de behoefte aan een elegante, kleine en stevige achterdrager voor diegenen onder ons die geen zware tourdrager nodig hebben. Het kan een set kleine fietstassen dragen voor een meerdaagse trip, dienen als platform voor een zadeltas, of een bagagetas.
Alle VO bagagedragers zijn gemaakt van gepolijst roestvrij stalen buizen, zodat ze nooit roesten of afschilferen, en zelfs na jaren van gebruik opnieuw tot een spiegelglans kunnen worden gepolijst.

Het rek kan op twee manieren worden gemonteerd. Rechtstreeks aan het achterspatbord met behulp van de schroefdraadogen aan de onderkant van het rek, of met behulp van een veerpoot (niet meegeleverd, maar verkrijgbaar in normale en XL-formaat) aan de brug van de staande achtervork.

Het platform van de bagagedrager is 10,5 x 26 cm. De afstand tussen de kruisstukken van het platform is 148mm. Vanaf het midden van het onderste gat is het rek ongeveer 36cm hoog.

De bevestigingsgaten zijn op vier plaatsen geboord, zodat het rek op de meeste fietsen met 700c, 650b of 26" wielen past.

Maximale gewichtscapaciteit 6,8 kg.
Per stuk: € 124,58