Categoriën

Leveringsvoorwaarden

Algemene voorwaarden libertecycles.nl (2016)


Op alle bestellingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Daarom vragen we je de algemene voorwaarden te accepteren voordat je een bestelling doet. In deze algemene voorwaarden staat beschreven wat je rechten en verplichtingen zijn. Wij streven ernaar je zoveel mogelijk service en zekerheid te bieden.


Prijzen
Alle prijzen zijn inclusief btw en eventuele verwijderingsbijdrage en verzendkosten. Prijsverhogingen tussen het moment van bestellen en het moment van leveren zullen niet worden doorberekend.


Levertijd
In alle gevallen zullen wij ons best doen de artikelen zo snel mogelijk te leveren. Als een artikel niet binnen 30 dagen is geleverd, dan zullen wij contact met je opnemen. Je kunt de bestelling dan zonder kosten annuleren. Als je het betreffende artikel al hebt betaald, zal het bedrag binnen 14 dagen aan je worden terugbetaald. Hebt u speciale wensen t.a.v. de levertijd laat dit svp in de e-mail even weten dan proberen we daaraan tegemoet te komen.


Annuleren & Retourneren
Bestellingen kunnen worden geannuleerd tot het moment van verzenden. Je kunt je bestelling annuleren door een email te sturen naar info@libertecycles.nl


Van de annulering krijg je van ons een bevestiging per email. Als je het betreffende artikel al hebt betaald, zal het bedrag binnen 14 dagen aan je worden terugbetaald.


Heeft u de bestelling ontvangen en u bedenkt zich, dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst de bestelling in dezelfde verzendings-verpakking, onder opgaaf van redenen, retourneren. Stuur wel even een mail dát u het de zending terugstuurt, dan weten het ook. Heeft u de (evt. aanwezige) binnen-verpakking geopend, dan geeft u daarmee te kennen de zending te accepteren. U betaalt bij retour zelf de verzendkosten. Het eventueel reeds betaalde bedrag wordt binnen 14 dagen op uw bankrekening overgemaakt.


Mocht een artikel onverhoopt beschadigd bij u zijn aangekomen, dan wordt u verzocht de aard van de schade mee te delen. U kunt de zending vervolgens terugsturen. De verzendkosten komen in dat geval voor rekening van libertecycles.nl. In overleg wordt een onbeschadigd artikel toegestuurd.


Voor verkochte en geleverde goederen met fabriek- resp. importeurs- of groothandelgarantie gelden slechts de door deze leveranciers gestelde garantiebepalingen. De afbeeldingen bij de producten corresponderen niet altijd met het werkelijke product.


Verzendkosten en verzending
Verzending geschiedt door GLS.


Bescherming van uw privacy
De aan libertecycles.nl ter beschikking gestelde naam- en adresinformatie worden, evenals uw banknummer uitsluitend ten behoeve van de bestelling en de eigen administratie gebruikt. De informatie wordt niet aan derden ter beschikking gesteld.


Klachten
Ondanks alle inspanning kan er iets mis gaan. Mocht u klachten hebben over de wijze van afhandeling van de bestelling, de levering of de geleverde goederen, dan verzoeken wij u libertecycles.nl zo spoedig mogelijk te informeren zodat een oplossing kan worden gezocht.


Toepasselijk recht
Op de overeenkomst en op deze algemene voorwaarden is uitsluitend het Nederlandse recht van toepassing.


Libertecycles.nl wordt uitgebracht door:

Liberte Cycles
Bergstraat 60a
6701AD Wageningen,
Nederland

K.v.K: 9095746
BTW nr: NL001419998B35
IBAN: NL05KNAB0255286937
BIC: KNABNL2H
W: www.libertecycles.nl
E: info@libertecycles.nl
T: +31(0)6 48003909