Categoriën
Let op: Wij zijn van 28 juli tot 11 augustus gesloten in verband met vakantie!

Restrap BAR PACK stuurtas oranje

Ideaal voor boodschappen, off road avonturen of audaxen, de Bar Pack is de perfecte metgezel voor de hele dag. Twee volledig waterdichte roltop compartimenten bieden 10 liter inhoud met een hypalon sluiting, die het voorste compartiment afsluit en een montagesleuf biedt voor een clip-on voorlicht of extra riempjes. Een mini D-lock holster zit tussen de twee compartimenten, waarbij de sluiting van het voorste compartiment tevens dient als bevestigingsband voor een slot voor eventuele uitstapjes in de stad.

Een interne versteviger zorgt voor structurele stijfheid, en dankzij het span- en gespsysteem met ontgrendeling aan de zijkant is een compact pak te allen tijde gegarandeerd. Een extra harde schaal aan de achterkant zorgt voor nog meer stevigheid en een MOLLE verstelbaar bevestigingssysteem voor de balhoofdbuis garandeert een veilige aansluiting op uw fiets.

Schuimrubberen afstandhouders en veerbelaste nokkensloten zorgen voor een stabiele en betrouwbare bevestiging aan je stuur en een elastisch trekkoord biedt perfecte opbergruimte voor onderweg voor handschoenen, jassen en andere accessoires.

Handgemaakt in de werkplaats in Yorkshire van 100% waterdicht getextureerd nylon, met een nylon voering en afgewerkt met het klassieke veganistische PU lederen Restrap label.

Gewicht - 585g
Inhoud - 10L

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)
Per stuk: € 124,21