Categoriën
Overzicht
Toe-clips GrandCruEen goede kwaliteit toe clip en strap is alomtegenwoordig op elke klassieke en vintage fiets. Deze zijn gemaakt van roestvrij staal en zijn verkrijgbaar in twee maten (de afstand tussen de clip en het pedaal): Medium, 58mm en Large, 64mm Prijs is per paar. Bevestigingsmateriaal inbegrepen.Meer info & bestellen
Son Coax adapterDe handige stekkerconnectie van naafdynamo naar kabel. Enige handigheid met solderen is wel een pré. Meer info & bestellen
Tandem binnenkabelTandem binnenkabel voor rem of versnelling. RVS. 3 meter lang. en voor de versnellingskabel geldt een diameter van 1.1mm en voor de rem 1.5mm. De versnellingskabel heeft een ton of een bus uiteinde en de rem een ton of een peer. Meer info & bestellen
Dualco vetspuitPro pompactie met geveerde plunjer en 2" mondstuk. Push Type Utility Vetpistolen vereisen slechts één hand om te bedienen en zijn ideaal voor het smeren van vet op lastige plekken. Alle modellen zijn geschikt voor smeermiddelen met diverse viscositeiten. - Lichtgewicht, compact en gebruiksvriendelijk - Duurzame, volledig metalen constructie - Zelfaanzuigende werking - Snelle service, navulling en reiniging - Geslepen plunjer & kogelcontrole - NauwkeurigheidMeer info & bestellen
Torpedo singlespeed naafmet vrijloopfunctie en fixedfunctie (Afstelling over zeven slagen met de schroevendraaier aan de buitenkant van de as) Aluminium naaf Frame inbouwbreedte: 120 mm Aantal spaakgaten : 32 Schroefdraad asmoer M10x1 Totale aslengte 174 mm Flensafstand (symmetrisch) 59 mm Diameter spaakgat 67 mm Diameter spaakgat 2,6 mm Kettinglijn 46 mm Gewicht naaf: ca. 480 g Rijmodus Vaste versnelling: Draai de stelschroef in de as aan de tandwielzijde met een kleine platte schroevendraaier tot aan de aanslag met de klok mee. Let op: In fixed gear draaien de pedalen altijd mee. Maak uzelf vertrouwd met het rijgedrag voordat u aan het verkeer deelneemt. Rijmodus Vrijloop: Draai met een kleine platte schroevendraaier de stelschroef met de klok mee tot aan de aanslag en draai hem dan 5 volledige slagen terug. Meer info & bestellen
Rigida Ryde Andra 30 584mmSpecificaties van de velg: Merk: Rigida - Ryde Type: Andra 30 Kleur: Zwart Maat (Inch/MM): 27,5" / 584 / 650 B Externe breedte (MM): 24,5 Interne breedte (MM): 19 Gewicht (GR): 718 Materiaal: Aluminium Dubbelwandig Ongebust Aantal spaakgaten: 32/36 Maat spaaknippel: 14 Remvlak aanwezig: Ja Meer info & bestellen
Rivendell barend shifterOp welke fiets je deze bar-end shifter ook zet. Het blijft een in het oog springend onderdeel op je stuur. De zachte welvingen zijn een weldaad voor het oog. De versteller werkt met een klein rateltje. Geeft een uitermate prettig tactiele ervaring. Alleen frictie.Meer info & bestellen
MKS AR-2 EzyDe AR-2 heeft een uniek asymmetrisch kooiplaatontwerp dat extra ruimte binnenin de schacht biedt voor brede schoenen in vergelijking met traditionele pedalen zoals de Sylvan Road. De AR-2 is ontworpen om gebruikt te worden met toe clips en straps. Maar zonder kan ook. Met het Ezy-systeem kunnen de pedalen veilig, snel en zonder gereedschap worden verwijderd voor reizen, opslag of flexibiliteit. Vooral populair als upgrade voor vouwfietsen, mensen die hun fiets meenemen in het openbaar vervoer of op reisfietsen met koppelingssystemen. Om het Ezy-pedaal te gebruiken, verwijdert u gewoon de gele borgring en trekt u de kraag die aan de crankarm is bevestigd naar achteren om het pedaal los te maken of te monteren. De stopper moet worden gemonteerd. Als de stopper niet is gemonteerd, is de bevestiging van het pedaal niet compleet. Zonder de stopper kan de adapter breken, of kan het pedaal eraf vallen met ernstig letsel tot gevolgMeer info & bestellen
Dia-Compe ENE 11s Road and 10s Dynasys Downtube ShiftersMet een totale kabeltrek van meer dan 50 mm werken deze shifters met zowat elke derailleur. Geschikt voor Shimano 11 speed racefietsen, Shimano 10 speed mountainbikes (Dynasys) en Sensah SRX. Dit is wat je moet weten: Ontworpen voor 11 speed, maar werkt ook met minder versnellingen. Betere optie voor 10 speed aandrijflijnen dan onze andere Dia-compe hendels Frictie (niet-geïndexeerd), micro ratel ontwerp Rechter cilinder is groter dan de linker voor meer trekkracht aan de kabel Niet compatibel met bar end of "thumbie" mounts vanwege de oversized barrel Om de totale kabeltrek voor uw aandrijving te berekenen, gebruikt u de volgende formule: totale kabeltrek = kabeltrek van de beoogde shifter * (s - 1), waarbij s het aantal versnellingen van uw cassette is. Als het totaal minder dan 50mm is, zouden deze shifters moeten werken. Meer info & bestellen
DIA-COMPE 2001Hanger voor je centrepull of cantilever rem.Meer info & bestellen
Nitto SP72Parel van een zadelpen. Met de zegen van de japanse keirin vereniging. Deze alu-gesmede pen die een kroon is op je fiets. Met een setback van 22mm, railbreedte van 44mm. 2- bouts bevestiging. 290 gram.Meer info & bestellen
Nitto NTC 150Stem aluminium forged. Angle 71°, Column 150mm/22.2mm, Clamp diameter 25.4mm Meer info & bestellen