Categoriën
Overzicht
MKS 3000R klassiek rubber blokpedaalMKS '3000 R' klassiek rubber blokpedaal 10cm breed, met reflectoren, kegellager Meer info & bestellen
Salsa Anything CageMet de Anything Cage van Salsa kun je gemakkelijk spullen zoals geïsoleerde flessen van Nalgene, een kleine tent of een slaapzak meenemen op je fiets! Dit duurzame aluminium rek is ontworpen voor Salsa-fietsen met hun bidonhouders met 3 gaten. Het kan ook worden bevestigd aan standaard fietsen met 2-gaats bidonhouders door simpelweg de derde poot van de bidonhouder te bevestigen. Nylon riemen worden meegeleverd om je spullen aan het rek te bevestigen.Meer info & bestellen
Dajia Cycleworks Far Bar HandlebarDe Dajia Cycleworks Far Bar is een fantastisch, lichtgewicht off-road stuur weke is ontworpen voor gebruik met stukken asfalt. In tegenstelling tot de dirt drops uit het verleden kun je met dit stuur een normale hoofd/nekpositie innemen en de remhendels gemakkelijk bereiken vanaf de drops. Deze bars zijn compatibel met zowel bar-end shifters als geïntegreerde shifters. De Far Bars hebben een sweep van 21 graden, een flare van ~40 graden, een drop van 110 mm en een bereik van 76 mm. Deze sturen zijn een beetje anders dan racesturen wat betreft de breedte. De vermelde breedte (44 of 48 cm) is gemeten van het midden van de remhandels. De totale breedte is 585 mm voor het 44 cm model, 625 mm voor het 48 cm model. Het gewicht is 292g. Verkrijgbaar in zilver en zwart. Specificaties: Stuurpenklem: 31,8mm stuurdikte: 23.8mm Drop: 110mm Bereik: 76mm Flare: 40deg Sweep: 21deg Maten (C-to-C bij kappen): 44, 48cmMeer info & bestellen
Grand Cru Course HandlebarVelo Orange Drop Bar Een klassiek stuur uit oude voorraad. De lange platte, gebogen vorm is groot genoeg om je een comfortabele stuurpositie te geven, en je kunt de greeppositie heen en weer schuiven om stabiliteit en comfort te bereiken, zelfs op lange afstanden. Materiaal: Aluminium Stuurpen Klem Diameter: 26.0mm Remhendel Diameter: 23.8mm Afwerking: Gepolijst Gebruik: Road Fabrikant: Velo OrangeMeer info & bestellen
Crescent BdionhouderEen moeilijk bereikbare bidon is vervelend! Dus of je fiets nu kleiner is of je een frametas hebt die ruimte inneemt op de hoofddriehoek, de Crescent Cage is de meest veelzijdige en mooiste bidonhouder die er is. De Crescent Cage is gemaakt van roestvrij staal en is geschikt voor waterflessen met een standaard diameter. Met lichte druk kan de kooi iets breder of smaller worden gemaakt, zodat je kunt instellen hoe strak je je bidon wilt hebben. Verkrijgbaar in een versie met linker- en rechteruitgang, kies het model dat het beste bij jouw fiets past! Pro-tip: als je ze allebei aan de aandrijfkant wilt hebben (bijvoorbeeld), koop er dan één rechts (voor de onderbuis) en één links (voor de zitbuis).Meer info & bestellen
Brick Lane fietstasDe Brooks Brick Lane Pannier is een oprolbare fietstas geïnspireerd op de Cyclists' Hold-alls die voor het eerst in de Brooks-catalogus van 1890 te zien waren. Net als bij de originelen kunnen deze tassen worden opgerold om ze indien nodig gemakkelijk los te maken. De Brick Lane is een fietstas die over de bagagedrager kan worden gedrapeerd. Hij is gemaakt van waterafstotend katoen met een leren afwerking en is voorzien van gekruiste elastische banden om extra voorwerpen vast te maken om te dragen tijdens het stadsvervoer. De Brick Lane Roll Up Fietstassen passen op de meeste bagagedragers met een breedte tussen de 10 en 15 cm.Meer info & bestellen
Draaigreep RechtsExtreem snel en nauwkeurig schakelen - de Rohloff-draaischakelaar is uw interface naar de SPEEDHUB 500/14. Wat het schakelen zo bijzonder maakt: de versnelling zit alleen op slot in de SPEEDHUB. En dat heeft enorme voordelen; omdat het schakelpunt niet op de schakelhendel hoeft te worden ingesteld en ook niet wordt aangepast. Of je nu links of rechts op het stuur zit, in welke draairichting dan ook, de keuze is aan jou. Deze draaigreep is voor rechtshandigen.Meer info & bestellen
Klikbox externVolledige klikbox met kabeltrommel en stelschroeven Meer info & bestellen
NITTO NJ-89 NJS 25.4mmNITTO voorbouw. Approved by NJS for woman's keirin. Angle 73°, clamp diameter 25.4mm, Pivot diameter 28.6mm Meer info & bestellen
NITTO UI-75 EX Silver 25.4mmNITTO stem for ahead. Aluminium forged anodized. Angle 83°, clamp diametre 25.4mm, Pivot diametre 28.6mm, 90mm 145g, 100mm 150gMeer info & bestellen
NITTO UI-85 EX SilverNITTO stem for ahead. Aluminium forged anodized. Angle 82mm, clamp diametre 26mm, Pivot diametre 28.6mm. Eventueel met een shim naar 25.4 te reduceren. Meer info & bestellen
DIA-COMPE kabelhanger 1266- 8mm ID gat - 30mm steek - Breedte:2mm - Met dop of stelboutMeer info & bestellen