Categoriën
Overzicht
Nitto rack staysNITTO optional stay NITTO Carrier. Aluminium stick 7mm / 400mm Meer info & bestellen
NITTO M137 SSBGravelstuur van Nitto, in zwart en zilver. Clampdiameter 31.8. Drop 128mm, Reach 78mm, 365-385g.Meer info & bestellen
Nitto Campee 27RHier hebben we de koning van de bagagedragers van Nitto. Stevig, kloek en welgevormde vormgeving zijn dragers deel. Hand gefilletbrazed, (veel werk) van CrMo buisjes. De vierkante delen aan het midden/onderkant van de drager zijn afneembaar. Dat maakt em multifunctioneel. Verchroomde afwerking. Alle delen om de drager stevig aan je fiets te monteren zijn inclusief. Past op 28" , 700c wielen.Meer info & bestellen
Nitto Technomic stuurpenHier is de klassieke stuurpen van Nitto Technomic. De lengte van de pen is totaal 23cm, het gedeelte boven de streepjes 15.5cm, dus zover mag ie uit het balhoofd, en in diverse lengte aan de voorkant. Aluminium gesmeed, mooi afgewerkt. De diameter voor het stuur is 26.0mm of 25.4mm. Meer info & bestellen
Nitto bidonhouder TMooi, mooier mooist. Nitto Bidonhouder 'T'. Fraai stukje werk uit Japan. Je bidon zit stevig vast en je moet even mikken om em er goed in te stoppen. Handgemaakt, lichtgewicht 54gram, TigGelast, RVS.Meer info & bestellen
Nitto bidonhouder 80Bottle cage in Hollow tubing stainless 18-8". weight 48.5gMeer info & bestellen
Velox stuurdopRubber dop, altijd goed. Gaat superlang mee. 21mm binnendiameter, 23mm buitenMeer info & bestellen
Nitto BarplugBarplug voor racestuur of MTB stuur. Diverse diameters dus kan allebei. Gemaakt van aluminium, dus heel degelijk en bombproof. EC-01 inside 20-22mm outside 24mm Ø EC-02 inside 15.5-17 mm outsite 24mm Ø Meer info & bestellen
NITTO S-65Aluminium seat post forged anodized. Rake 14mm, diameter 27.2mm, Hierop zijn wel heel veel imitaties gemaakt. Ga voor de echte... Meer info & bestellen
Nitto kabelhangersKabelsstoppers voor aan de achterrem. Deze bevestig je doorgaans aan de zadelstropbout. (zie foto). In een paar uitvoeringen. Meer info & bestellen
Nitto M-18De M18 is gemaakt van Cromo staal. Dus lekker sterk want belastbaar tot 8 kg. Daarnaast past ie op veel voorvorken want flexibele aansluiting op voorpoten en op het kroonstuk. Om ervoor te zorgen dat de lak niet stuk gaat van de voorvork zitten er rubber bandjes op ter bescherming. Fijn afgewerkt dragertje, veel geimiteerd maar er is maar 1 Nitto!. Het rekje weegt 350gram.Meer info & bestellen
Nitto R26Fancy drager voor achterop je fiets. Gemaakt van echt staal. Weegt 810 grammen. Maximum load is 10 kg. Maar we moeten eerlijk zeggen dat ie steviger oogt dan de meeste andere dragers, dus volgens ons kan ie gemakkelijk 25 kiloos hebben. Mét vasthoudertjes voor buis en 15mm doosnee. En kan op 26", 28", en 29". Dus multiinzetbaar. Meer info & bestellen