Categoriën
Overzicht
Velo Orange Straight Arms for Campeur RacksDit zijn rechte armen die compatibel zijn met onze Campeur Racks. Ze zijn gemaakt van 7mm aluminium legering en zijn 250mm lang. Hoewel ze zijn ontworpen voor VO racks, zouden ze ook prima moeten werken op Nitto's aanbod. Je hebt wellicht ook daruma hardware nodig om deze aan je rek te bevestigen.Meer info & bestellen
Soto Helix Coffee MakerDe Soto koffiezetter is een geweldige kleine filterhouder die klein kan worden opgevouwen zodat hij in elke stuurtas of zadeltas past, en hij is licht genoeg om niet op te vallen. Het ingenieuze ontwerp van dit filter betekent dat het niet bezwijkt onder het gewicht van water en natte grond. Het is gemaakt als een veer, dus hij staat standaard open. Het gebruikt de drie basispennen om het gesloten te houden voor onderweg. De basis springt uit tot 4,5 cm bij 4,1 cm, dus hij zou in de meeste mokken moeten passen. Deze filterhouder van 45 gram wordt geleverd met een draagtas van gaas en 10 kegelfilters. Extra #2 filters kunt u vinden bij uw plaatselijke supermarkt.Meer info & bestellen
Brooks StuurdopBrooks stuurdop Cambium. Brooks stuurdop in Rubber uit de Cambium serie. Bedoelt om te gebruiken in combinatie met stuurlint. Levering betreft 2 stuks. Kleur: Naturel of ZwartMeer info & bestellen
Stuurdoppen BerthoudGemaakt van volnerf rundleer zoals onze zadels, vormen deze stuurdoppen een perfecte aanvulling op het stuur, de spatlappen en natuurlijk de zadels. Ze hebben een perfecte pasvorm dankzij een met schroeven geperste siliconen eindkap. Deze versie is ook verkrijgbaar in natuurleer, zwart leer of bruin leer. MTB = ø22.2 & Race ø24.Meer info & bestellen
Velo Orange toeclipriempjesDeze leren toeclipriempjes zijn voorzien van anti-stretch materiaal ingeklemd tussen twee lagen Australisch rundleer. Ze worden gelijmd en vervolgens langs de randen gestikt voor duurzaamheid en een stijlvolle uitstraling. Ze bevatten gespovertrekken om uw schoenen te beschermen. De lengte van 450 mm is langer dan de meeste riemen om plaats te bieden aan bredere voeten. Verkocht per paar.Meer info & bestellen
Velo Orange duimverstellerbevestigingGooi die vintage downtube shifters niet weg - ze passen perfect bij stadsfietsen, tourfietsen en porteurs! Ze zijn licht, eenvoudig, goedkoop, en compatibel met bijna elke voor- en achterderailleur. Hoewel, ze kunnen lastig zijn om te pakken in het verkeer. Met de VO Thumb Shifter Mounts kun je downtube en bar-end shifters op je stuur monteren. Deze thumbies zetten je shifter binnen handbereik, terwijl je de complexiteit van brifters vermijdt. Ze kunnen zelfs worden gebruikt op valbeugels. Compatibel met elke standaard weg, mtb, en stad stuur (22,2 en 23,8 mm grip gebied) Scharnierend ontwerp, zodat u geen componenten of accessoires te verwijderen voor de installatie Geïntegreerde barrel adjustor om de kabelspanning in te stellen op de vlieg Ze passen Dia-Compe Downtube Shifters, Dia-Compe Bar End Shifters, Shimano 10/9/8 speed Bar End shifters in aanvulling op een ton van vintage downtube en bar-end shifters Verkocht als een paar. Shifters niet inbegrepen. Opmerking: Niet compatibel met Microshift shifters (de shifter is te hoog) of Dia-Compe 11s road/10s dynasys shifters.Meer info & bestellen
Velo Orange Brass Striker BellDeze mooie koperen bellen worden al tientallen jaren in dezelfde kleine fabriek gemaakt. Ze hebben klepels, een prachtige toon en een geweldige resonantie. Vergeleken met onze andere messing klokken zijn de Striker klokken iets luider en een paar millimeter breder. Helaas werken ze niet met onze Retro bell mount of Spacer bell mount. Met een chromen klem voor het stuur.Meer info & bestellen
Velo Orange BelDeze mooie koperen belletjes worden al tientallen jaren in dezelfde kleine fabriek gemaakt. Ze hebben massief koperen 'dome'en gebruiken ouderwetse veertjes die een zacht resonerend geluid voortbrengen. Bevestig ze aan je stuur of stuurpen. Verkrijgbaar in messing en zilverMeer info & bestellen
Nitto UI-25BX voorbouwNITTO CNC ahead stem. Angle 5° (85°), Clamp diameter 31.8mm, Head clamp 28.6mm zwartMeer info & bestellen
IRD Karbonite pedalen met verwijderbare pins.Een composiet platformpedaal van IRD met facultatieve pinnetjes. Lekker plat. In kleurtjes, met gesealde kogellagers. Meer info & bestellen
Honjo Daruma boltSpatbordstangbevestiging... Maar dan next level. Een netjes uitgevoerde exercitie door Honjo, ja deze mensen kunnen er wat van. What u c = what u get. 4 stuks... mét allen keyMeer info & bestellen
DIA-COMPE ENE onderbuisverstellers rivendell SilverFraai setje verstellers, bedoelt voor de onderbuis van je fiets. Soms zitten er nog nokken op zodat je de verstellers makkelijk kan monteren. Het type heet 'Silver'. - 8, 9, 10 Speed Compatible - Down Tube use - weight : 64g/pair - Sold as a pair (left + right)Meer info & bestellen