Categoriën
Let op: Wij zijn tot en met 7 maart gesloten in verband met vakantie!
Overzicht
Rigida Ryde Andra 40 Specificaties van de velg: Merk: Rigida - Ryde Type: Andra 40 Kleur: Zwart Maat (Inch/MM): 20" / 406 Externe breedte (MM): 31,5 Interne breedte (MM): 25 Gewicht (GR): 522 Materiaal: Aluminium Enkelwandig / Dubbelwandig: Dubbelwandig Enkel gebust / Dubbel gebust: Ongebust Aantal spaakgaten: 32 Maat spaaknippel: 14 Remvlak aanwezig: Nee Meer info & bestellen
Trapas italaanse draadType as: JIS Diameter as: 36 mm Inhoud: Trapas en crankboutenMeer info & bestellen
HONJO H-31 650b 45mm beveledDakmodel spatbord met 45mm breedte. Voor de iets smallere band... Met alle bevestigingsmaterialen. Meer info & bestellen
Tanaka GravellerTanaka Graveller OS bidonhouder met meerdere mogelijkhede om te positioneren. Roestvrijstalen bidonhouder gemaakt met extra stijve buizen met een buitendiameter van 6 mm. – Drie sets gaten voor montage op meerdere posities – Gewicht: 83g – Semi-polijst afwerking - Gemaakt in JapanMeer info & bestellen
Tanaka Bottle Cage DromedaryRVS, voor groooote bidon, Nalgene, Kanteen, met het fraaie 8 moves systeem, dus t past altijd. Ontworpen voor flessen met een diameter van 9 cm zoals de Nalgene literfles • Buisvormige roestvrijstalen constructie • Twee verschillende montageposities • Geschikt voor flessen met een diameter van 9 cm en een hoogte van 45 cm bij de “schouder” • Gemaakt in JapanMeer info & bestellen
Tanaka Eight Moves Bottle CageDe Eight Moves bidonhouders hebben acht montagesleuven waarmee ze op en neer kunnen worden aangepast om ruimte te maken voor een andere kooi of een frametas, enz. De "No-Bend" -versie heeft niet de "haak" aan de achterkant die gewone bidonhouders wel hebben. Hierdoor passen deze kooien op een verscheidenheid aan niet-fietsspecifieke flessen, zoals een Klean Kanteen Classic Insulated 0.6 liter of een Hydroflask Standard Mouth Vacuum 24 oz. (Een riempje wordt aanbevolen om te voorkomen dat de fles eruit springt op ruwe bestrating.) • Aluminium constructie • Bouten niet inbegrepen • Gemaakt in JapanMeer info & bestellen
Vulbus 22.2mm - 25.4mmJe hebt een 1 ⅛ inch stuurbuis en een 1 inch stuurpen. Wat nu? Tadaaaa! Hier de oplossing. Daarnaast! Zadelpenvulbus... diverse maten.Meer info & bestellen
kloot22mmMeer info & bestellen
Brug byb298 Flyer BrooksMeer info & bestellen
Brug B67 BYB232bovenbrug voor de B67 en de Conquest.Meer info & bestellen
GrandBois MAES-stuur Italiaansop Nitto M104 gebaseerd remkabel-gegroefd stuur. De basisstijl is de traditionele Italiaanse Cinelli/Giro-type buiging, maar de uitpuilende handgreep is de basisspecificatie van Granboa. Uiteraard heeft het een gepolijste afwerking en zal het glanzen als je het polijst. Breedte 410 mm. Bereik 96 mm. Daling 150 mm. Klemdiameter 26,0 mm. Gewicht: 316 g. gemaakt in Japan.Meer info & bestellen
1267-2• Cold forged aluminum with cable angle adjuster and ferrule • 8mm ID hole • 25mm pitchMeer info & bestellen