Categoriën
Overzicht
Tanaka Duralumin BidonhouderDe Tanaka duralumin bidonhouders zijn gemaakt van een lichtgewicht en duurzame legering genaamd duralumin. Ze zijn ontworpen om standaard bidons veilig vast te houden tijdens het fietsen en zijn een populaire keuze onder professionele en recreatieve renners. Ze staan ook bekend om hun slanke en stijlvolle uiterlijk, aangezien duraluminium een zilveren afwerking heeft die een vleugje klasse toevoegt aan elke fiets. Ze zijn doorgaans licht van gewicht en gemakkelijk te installeren, waardoor ze een praktische keuze zijn voor iedereen die het bidonhoudersysteem van zijn fiets wil upgraden. 44 gram.Meer info & bestellen
VeloOrange SpatlapDeze spatbord spatlappen zijn gesneden uit 1/16" dik polyurethaan rubber en hebben een zeer hoge duurzaamheid en weerstand tegen wegvuil, olie en water. De korte versie is zeer geschikt voor voorspatborden om uw voeten en aandrijflijn te beschermen tegen opspattend water. De lange versie staat vaak bekend als "buddy"-flap en wordt gebruikt om wegvuil en water van de gezichten van rijders achter je te houden - een noodzaak tijdens groepsritten en brevets. Gewicht (met hardware): 33g (kort) en 49g (lang) Afmetingen: Breedte onderaan is 115mm en lengte is 165mm (kort) en 245mm (lang) Aanbevolen voor 45mm spatborden en hoger. Past perfect aan de binnenkant van onze 58mm spatborden. Inclusief bevestigingsmateriaal Prijs is per flap. In huis gemaakt in Glen Burnie, Maryland. Opmerking: Draai tijdens de installatie alleen de bouten en moeren vast. Te strak aandraaien kan het rubber scheuren. U hoeft ze niet hard aan te draaien - ze blijven zitten. Meer info & bestellen
Brooks zadel reparatie setJe kunt klinknagels gebruiken om het Brookszadel te repareren. Onze ervaring is dat dit geen sinecure is. De stalen nagels zijn lastig tot meewerken te bewegen. Dus hebben we deze oplossing. Fraaie verzonken torxboutjes met nyloc moertjes. Zit als een huis, werkt fantastisch. Bestel snel je set van 10.Meer info & bestellen
Spacers 1 1/8 zilverZilverkleurige spacer in 28.6mm of 1 1/8inch. In diverse lengtes.Meer info & bestellen
Dia-Compe Cr-X Cantilever zwartCantilever rem in klassieke stijl. Ze zijn dus onwijs breed, en daarmee ogen ze zoals je je retrobike wil laten shinen. De rembody's, de triangle en de kabels worden mee geleverd. Materiaal: koud gesmeed aluminium Remblok: CR-X patroon Gewicht: 140 g Inclusief remblokken, kabeldriehoekMeer info & bestellen
SpurCycles Original Bell GroenEn nog een bel uit de Spurstal. Dit keer groen, we scrijven tenslotte 2022, ten tijde van de COP27, groen mag het zijn. We hebben nog wat tinten te gaan, maar deze heeft in elk geval het daglicht gezien. Doe ook groen, koop deze bel. Materials: stainless steel with brass alloy Dome and aluminum Hammer Finish: Black DLC Dome size: ⌀30mm x 20.5mm Weight: 45g Origin: Made in USA, Guaranteed for Life Install: 22.2-31.8mm (2.5mm hex tool required.) Meer info & bestellen
SpurCycles Original Bell OrangeEen bel, ja, een bel. Een exemplaar uit het penthouse van de piramide van Maslow. Een geluid als uit de engelenbak, een vormgeving die weergaloos is. En als toef slagroom op de taart, een klepelkleur die je laat onderscheiden, eventueel matchend bij je fiets. Wát een genot! Materials: stainless steel with brass alloy Dome and aluminum Hammer Finish: Black DLC Dome size: ⌀30mm x 20.5mm Weight: 45g Origin: Made in USA, Guaranteed for Life Install: 22.2-31.8mm (2.5mm hex tool required.) Meer info & bestellen
GrandBois Kettingwiel Cinqfeuille NarroWideVoortandwiel uit de Grandbois stal. Een kettingblad met een prachtig reliëf bladmotief. Door de narrowide tandvorm kun je trappen zonder dat de ketting eraf valt, zelfs met een enkel blad. 36T. Gewicht 86g. Gepolijste afwerking. Cranks voor 5 vissen zoals Sun xcd, TA, StrongLight 49d, etc. zijn geschikt.Meer info & bestellen
Spatbordbevestiging VeloOrangeDeze hardware kit is compatibel met VO, Honjo, Lefol, en vrijwel alle andere goede metalen spatborden die gebruik maken van trekbouten. De kits zijn verkrijgbaar in Zilver en Noir. De hardware kit bevat: 4 * R clips 7 * lederen sluitringen 8 * ster sluitringen 4 * M5 daruma bouten 4 * daruma cups 1 * M6 daruma bout 1 * grote ring voor onder vorkkroon 1 * rubberen ring voor onder vorkkroon 1 * L-beugel 1 * M6 kruiskopbout 4 * 12mm M5 bouten 1 * 20mm M5 bout 2 * M6 nyloc moeren 5 * M5 nyloc moeren 5 * sluitringen voor M5 bouten 2 * sluitringen voor M6 bouten Meer info & bestellen
Spatbordstang VeloOrangeExtra stangen voor verschillende spatbordmaten. Gepolijste aluminium stangetjes van 5 mm doorsnee. 40 cm lang vanaf de top van de curve tot het einde van de stang. per set.Meer info & bestellen
Son Coax adapter met kabel SON coax aansluitdoos incl. 80cm kabel met stekker + coax adapter, plus extra stekker (los) en krimpkous. Wanneer gebruik je dit nou. Stel, je hebt een fiets met SON naafdynamo, het wiel moet er regelmatig uit, met de stekker in een beweging het wiel los. Gebruik je daarbij de dynamo als laadmogelijkheid? Dan kun je die device ook makkelijk loskoppelen van de bedrading middels de stekker. De verlichting die ook op je fiets zit blijft dan gewoon intact.Meer info & bestellen
MKS Panamax EZYDe Panamax heeft een body van PP-hars die is uitgerust met een elastomeer gripvlak voor zowel een stevige grip als een zachte gevoel. Het grote oppervlak van 98 mm x 89 mm vermindert vermoeidheid doordat de rijder meerdere voetposities kan gebruiken. Aanbevolen voor e-bikes, woon-werkfietsen, cruisers en andere. Het pedaallichaam is gemaakt van een zwart PP-materiaal en het gripvlak van elastomeer is grijs. Gebouwd rond ons beproefde en door de gebruiker te onderhouden Cup & Cone-lagersysteem. Deze Panamax heeft een reflector aan zowel de voor- als achterkant van het pedaallichaam. Wordt geleverd met onze standaard 9/16e as of met ons Ezy Superior systeem: perfect voor vouwfietsen, of voor wie zijn fiets in een tas moet stoppen om de fiets mee te nemen (Rinko tas).Meer info & bestellen