Categoriën
Overzicht
VelogicalCOMPACT dynamo is een extreem lichtgewicht, high end energie systeem voor fietsers. De 'hard skills' zijn uiterst lage rolweerstand, zelfs bij hoge snelheden, minimaal gewicht en een hoog rendement, en zeer geschikt voor gebruik met moderne LED fietsverlichting. COMPACT dynamo weegt minder dan 75 gram! Dankzij het hoge rendement ondersteunt het heel goed de passieve veiligheid in het verkeer als een daglichtlamp. Dit nieuw gepatenteerde dynamo is speciaal ontwikkeld voor de sport-georiënteerde fietsers ontwikkeld. COMPACT dynamo is een zogenaamde velgdynamo, omdat hij draait op het vlakke remoppervlak van de velg. Dit nieuwe ontwerp realiseert optimale contactdruk bij een minimaal contactoppervlak. Dit stelt de COMPACT dynamo onder andere in staat om zijn opvallend krachtige output te bereiken. Kan ook worden gereden met carbon velgen. Het interne mechanisme van de COMPACT dynamo is praktisch lagervrij. COMPACT dynamo werkt slip-vrij en met opvallende betrouwbaarheid, zelfs in de regen. Het idee achter dit product is om te profiteren van de optimale locatie welke de fiets te bieden heeft, voor een dynamo. De COMPACT-dynamo draait 20x sneller dan een naafdynamo, dus het kan navenant kleiner en lichter worden gemaakt. Hij rolt bijna geruisloos, turbine-stijl, op de velg. Gebruikmakend van de nieuwste magnetische materialen levert de COMPACT dynamo de beste testresultaten, zowel in het laboratorium als in de praktijk (in de veronderstelling het is correct gemonteerd natuurlijk). Rendementen zijn gemiddeld ongeveer 70% en bij 30 km / h en hoger dan 70% - bij 6 volt en 3 watt. En met de COMPACT dynamo, met een gewicht van veertje 75 gram (!) kunt u ook besparen op de inspanning die nodig is om te compenseren voor de ongeveer van een zware naafdynamo of 500 gram extra gewicht. Groot voordeel is dat je de dynamo kan uit zetten, zodat je geen weerstand ondervind van je dynamo, zoals je wel hebt bij een naafdynamo. COMPACT dynamo is niet alleen zeer energie-efficiënte, maar ook universeel compatibel en retro-fittable. Estheten en sportieve rijders die de voordelen zien van dit mooie e next-generation dynamo-aangedreven verlichtingssysteem kunnen blijven genieten van hun zorgvuldig uitgekozen high end wielsetje, toch prettig. 2 Soorten ”SPORT” model in het rood. Actief vanaf 10 km/u. Dus komt wat trager op gang. “TREKKING” model: zilverkleurig. Geschikt voor dubbele koplampsystemen. 4 montagemogelijkheden. - op je cantileverremnok - op de voorvork - op de achtervork - op je brompton Meer info & bestellen
MKS PanamaxDe Panamax heeft een PP-body die is voorzien van een elastomeer grip om zowel een stevige grip als een zachte bedding te bieden. Het grote 98mm x 89mm oppervlak vermindert vermoeidheid doordat de rijder meerdere voetposities kan gebruiken. Aanbevolen voor E-bikes, forenzenfietsen, cruisers en andere fietsen. Het pedaallichaam is gemaakt van een zwart PP-materiaal, en de oppervlakte-elastomeer greepplaat is grijs. Gebouwd rond ons bewezen en door de gebruiker te onderhouden Cup & Cone lagersysteem. Deze Panamax heeft een reflector op zowel de voor- als achterzijde van het pedaal. Meer info & bestellen
BSA trapasBSA trapas met aluminium cups, jis taper en doet gewoon wat ie moet doen, en dat best lang.Meer info & bestellen
MKS stofkap Een vervangende stofkap voor je MKS pedaal nodig? We hebben het voor je! plastic dop past op IC-Lite, CT-Lite, Promenade, MT-E, AR-2, GR-9, GR10, Esprit, Lambda, Gamma Per stuk verkocht.Meer info & bestellen
Stuurdop CNCPaar stuurdoppen met machinaal bewerkt en vervolgens geanodiseerde aluminium dop, lederen afwerkingskussen en onze iconische gegraveerde koperen spacer, die te vinden is in ons assortiment leren zadels. Geschikt voor de meeste sturen (binnendiameter van ongeveer 18 tot 22 mm). Montage met Torx 20 sleutelMeer info & bestellen
Berthoud stuurdopEenvoudige lederen pluggen voor MTB (18mmØ) of race sturen(21mmØ). 26 gram.Meer info & bestellen
Halo GXC disc De GXC-naven zijn ontworpen voor lange afstanden op verharde of off-road wegen en voor XC-races en -ritten. GXC-naven zijn snel en duurzaam voor de lange termijn. Supadrive is ons meest geavanceerde en betrouwbare aandrijfsysteem tot nu toe. De GXC Supadrive-naaf is geschikt voor gravel-, endurance-, toer- en XC-fietsen en biedt een 120-punts bijna onmiddellijke aangrijping met de mogelijkheid om aanzienlijke koppelbelastingen te weerstaan. Met meerdere wereldkampioenschapstitels in verschillende disciplines is het Supadrive systeem beproefd en getest op het allerhoogste niveau. Brede spaakflenzen, afgedichte cartridge-lagers en een Cr-Mo buisas in de GXC Supadrive naaf zorgen voor een lange levensduur. Licht, snel en ontworpen voor gebruik met wegcassettes tot 11 versnellingen, de GXC Supadrive naaf is het toppunt van lichtgewicht prestaties Deze naven worden geleverd met de extra asfittingen zodat ze universeel passen op 135x5/10MM QR en 142x12 Thru systemen. Meer info & bestellen
OSTRICH voortas F-104Voortas van Canvas. Met stuur en dragerbevestiging. Made in Japan. Wide 260x200x High 220mm, 12.4L, 800g, Meer info & bestellen
Pedaal Sabot"Voor stedelijk gebruik, woon-werkverkeer, toertochten en licht terreinwerk levert de Sabot zeker zijn diensten." - GravelBike.com Veel VO-medewerkers houden van grote pedalen, dus wilden we een kwalitatief hoogwaardig pedaal met een groot platform maken dat comfortabel zou zijn, zelfs wanneer je in schoenen met dunne zolen rijdt. We hebben ze getest in minimalistische hardloopschoenen, leren geklede schoenen, wandelschoenen en zelfs sandalen. Natuurlijk is dit type pedaal ideaal voor stadsritten, maar we zien ook andere toepassingen. Meer en meer fiets packers, lange afstand toeristen, en avontuurlijke fietsers rijden met grote BMX-stijl pedalen, en deze zijn een meer verfijnd alternatief. Het tweezijdige platform is een CNC-gesneden aluminium extrusie. Het heeft veel ruimte om drukpunten te elimineren en al - ongeveer 100mm breed en 100mm lang. Er zijn 12 vervangbare tractie pinnen aan elke kant van het pedaal om geweldige grip te bieden, zelfs als het nat is. We leveren afgeronde pinnen bij de pedalen om straatschoenen niet te beschadigen, maar ze zijn gemakkelijk te vervangen door agressievere scherpe pinnen. De meeste bestaande pedalen met grote platforms gebruiken ofwel losse kogellagers of zijn ontworpen voor BMX of downhill rijden en gebruiken duurzame, maar stijve, bussen. Wij ontwierpen een chromoly spindel die drie verzegelde lagers gebruikt, twee binnenboord en één buitenboord. Dit zorgt voor een zeer soepel pedaal; het voelt aan als een high-end wegpedaal, en de lagers zijn eenvoudig te vervangen. Gewicht is 408g per paar. Gebruikt zowel 6mm hex (inbussleutel) als flats (15mm pedaalsleutel) voor eenvoudige montage en demontage. Platform grootte: 100mm x 100mm Pin stijl: 12 afgerond Lagers: Verzegeld patroon Gewicht: 408g per paar Beschikbaar in Zilver en Noir Inclusief reflectoren, extra afgeronde pinnen, en pinsleutel. Compatibel met toe clips en straps Prijs is per paar.Meer info & bestellen
Franse draad trapas Houd je oude Franse fiets op de weg! Afgedichte cartridge lagers voor eenvoud en een lange levensduur Klassiek vierkant conisch ontwerp JIS taper - werkt met de meeste cranks Holle, borium stalen as Aluminium cups 258 g (110 mm lengte) Spindels zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes om op de meeste cranksets te passen Inclusief crankbouten Over het algemeen is het het crank model dat de spindle lengte bepaalt, dus controleer welke spindle lengte de crank fabrikant aanbeveelt of meet je oude BB. Als je tussen twee maten in zit, is het meestal verstandig om de langste te kiezen.Meer info & bestellen
Campeur Rear RackDe VO Campeur Rack is ontworpen voor toertochten en woon-werkverkeer. Het heeft een volledig buisvormig roestvrijstalen ontwerp met een bovendek en een onderrailsysteem. De onderste rail houdt het gewicht laag en maakt het mogelijk om de bagage gemakkelijk te verwijderen, zelfs met het bovenste platform geladen met een tent of dry bag. Roestvrij stalen constructie met een mooie, hoogglanzende afwerking. Het roest niet zoals geverfde stalen rekken en zal niet moe worden en breken zoals sommige aluminium en gepoedercoate of geverfde rekken. De lange, onderste rail helpt om uw fietstas verder naar achteren te plaatsen. De rechte, bovenste armen worden stevig bevestigd aan de achtervork van uw fiets. Onder het bovenste platform bevinden zich een paar oogjes voor rechtstreekse bevestiging aan het spatbord. Een enkel oog met schroefdraad achteraan is voor de bevestiging van een lamp. Het bovenste platform is 10 cm breed en 27 cm lang. Van de bovenkant van het rek tot het laagste gat is 36,5 cm. De onderste stangen hebben vier sets gaten om op de meeste fietsen met 26", 650b, 700c en 27" wielen te passen. Verwijder eenvoudig wat u niet nodig hebt of gebruik het onderste gat voor een eenvoudige en snelle installatie. Maximaal gewicht is 18 kg.Meer info & bestellen
Campeur Front RackMeer info & bestellen