Categoriën
Overzicht
kloot22mmMeer info & bestellen
Brug byb298 Flyer BrooksMeer info & bestellen
Brug B67 BYB232bovenbrug voor de B67 en de Conquest.Meer info & bestellen
GrandBois MAES-stuur Italiaansop Nitto M104 gebaseerd remkabel-gegroefd stuur. De basisstijl is de traditionele Italiaanse Cinelli/Giro-type buiging, maar de uitpuilende handgreep is de basisspecificatie van Granboa. Uiteraard heeft het een gepolijste afwerking en zal het glanzen als je het polijst. Breedte 410 mm. Bereik 96 mm. Daling 150 mm. Klemdiameter 26,0 mm. Gewicht: 316 g. gemaakt in Japan.Meer info & bestellen
1267-2• Cold forged aluminum with cable angle adjuster and ferrule • 8mm ID hole • 25mm pitchMeer info & bestellen
Cablehanger for A-head • cable hanger for AHEADSET fork • 1“ • Cable drop : 34mm • Cold forged aluminum • Color : Silver or Black anodized • with short flexie 95mmMeer info & bestellen
RVS spatbord 28 inch 700c 55mmMooi glad klassieke set spatborden, 55mm breed. Voorspatbord is 72cm lang, achterspatbord is 122cm lang. Voorgeboord voor de spatbordstang. Het voorspatbord is voorzien van een lip voor eenvoudige montage. Op het achterspatbord zit een voorbereiding voor het achterlicht. Met 2 stangen, 2 oogbouten, 4 p-clips 2 lederen washers en een bevestiging voor het achterspatbord.Meer info & bestellen
SpatbordachterlichtSpeciaal om op je achterspatbord te bevestigen. Dit achterlicht is gemaakt van kunststof, met een heldere led uitgerust en voor een naafdynamo geschikt. Optimale zichtbaarheid. Goede look. Stevige montage.Meer info & bestellen
Freewheel achternaaf 126mmHet is tegenwoordig niet eenvoudig om een freewheelnaaf met hoge flens te vinden die zowel kwalitatief hoogwaardig als betaalbaar is, en het is nog moeilijker om er een te vinden met 126 mm tussenruimte voor oudere frames. De Velo Orange Freewheel Hub vult dat gat perfect. De naaf is koud gesmeed en CNC gemaakt, terwijl de hoogglans blank geanodiseerde afwerking zelfs het slechtste weer kan weerstaan. De lagers zijn afgedichte cartridges, dus ze zullen jarenlang vrolijk ronddraaien zonder dat ze onderhoud nodig hebben. De snelspanner wordt meegeleverd en de naaf accepteert standaard freewheels met Engels schroefdraad. Geschikt voor de meeste freewheels met 5, 6 en 7 versnellingen. Frame Afstand: 126mm Spaakflens diameter: 61mm Links midden tot flens: 41 mm Midden tot flens rechts: 21 mm Afwerking: Gepolijste aluminiumlegering Gewicht: 295 g 36 gaten Inclusief QR spannerMeer info & bestellen
Pizza RackMet de Pizza Rack wordt breed en onhandig dragen een fluitje van een cent. Hij is perfect voor woon-werkverkeer of bikepacking en houdt je spullen binnen handbereik. Geweldig voor een mand, Caradice-tas, Porteur-tas of gewoon een stel bungees. Met een Heavy Duty versie van de Elkhorn staanders en een 15 bij 33cm dek kan het Pizza Rack comfortabel tot 15 kg aan spullen dragen. Het stevige middendek biedt meer bevestigingspunten dan je ooit nodig zou kunnen hebben, houdt je spullen uit je band en dient ook als spatbord! Het Pizza Rack wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om het rek met oogjes aan de voorkant van je fiets te bevestigen. Als je geen oogjes hebt, zijn de Old Man Mountain bagagedragers de meest veelzijdige bagagedragers die er zijn. Onze Fit Kits zijn geschikt voor montage op verende voorvorken, full-suspension mountainbikes, gravel bikes, racefietsen, fat bikes en zelfs tri-bikes als dat is wat je leuk vindt. Getest en vertrouwd in de meest extreme omgevingen op aarde (we proberen NASA nog steeds zover te krijgen dat ze ermee naar de maan gaan). Onze bagagedragers hebben rijders geholpen IJsland te doorkruisen in bittere, koude winters, de uitrusting van ontelbare GDMBR-rijders gedragen en de wereld rondgevlogen. De enige vraag die overblijft is waar het met jou naartoe gaat.Meer info & bestellen
ElkhornDe Short past op banden tot 27,5 x 2,8″ of 700c x 50mm. De Tall is voor maximale modderspeling en past op banden tot 29 x 3.25″. De Elkhorn is een slanke multi-tool van een bagagedrager. Stabiel en veilig met 3-pack mounts op de staanders voor je favoriete bagage of bidonhouders en meer bevestigingspunten op het dek dan je ooit nodig zou kunnen hebben. De Elkhorn is geschikt voor voor- of achter en laat je de weg onder je voelen in plaats van het gewicht achter je. Old Man Mountain dragers zijn de meest veelzijdige dragers die er zijn. Je kunt ze monteren op verende vorken, full-suspension mountainbikes, gravel bikes, racefietsen, fat bikes en zelfs op tri-bikes als je dat leuk vindt. Getest en vertrouwd in de meest extreme omgevingen op aarde (we proberen NASA nog steeds zover te krijgen dat ze ermee naar de maan gaan). Onze bagagedragers hebben rijders geholpen IJsland te doorkruisen in bittere, koude winters, de uitrusting van ontelbare GDMBR-rijders gedragen en de wereld rondgevlogen. De enige vraag die overblijft is waar het met jou naartoe gaat. Meer info & bestellen
Bagagedrager Divide RackOld Man Mountain bagagedragers zijn de meest veelzijdige bagagedragers die er zijn. Je kunt ze monteren op volledig geveerde mountainbikes, gravelfietsen, racefietsen, fatbikes en zelfs op tri-bikes als je daar zin in hebt. Getest en vertrouwd in de meest extreme omgevingen op aarde (we proberen NASA nog steeds zover te krijgen dat ze ermee naar de maan gaan). Onze bagagedragers hebben rijders geholpen IJsland te doorkruisen in bitterkoude winters, de uitrusting van ontelbare GDMBR-rijders gedragen en de wereld rondgevlogen. De enige vraag die overblijft is waar het met jou naartoe gaat. Wil je onze bagagedrager gebruiken op een fiets die niet gemaakt is voor bagagedragers? Wil je je bagagedrager ruilen tussen meerdere fietsen? Een Fit Kit is alles wat je nodig hebt.Meer info & bestellen