Categoriën
Overzicht
Excentrische trapas BSA 24mmHeb je een fiets met verticale uitvaleinden, maar wil je er singlespeed mee rijden? Converteer die "gewone" fiets naar een singlespeed met onze nieuwe excentrische trapas, en draaien maar! Deze trapassen zijn gemaakt van enkelvoudig CNC-geblokt aluminium en zijn ontworpen voor gebruik met alle 24mm spindels, 2-delige cranksets, zoals Shimano Hollowtech II, FSA, SRAM GXP en vele andere. Inclusief afstandsringen om de voorspanning in te stellen, een GXP vulring, een golfring voor de kant van de as van de arm en een gereedschap dat dienst doet als kettingspanner/slotringsleutel.Meer info & bestellen
Brooks Vans 2016Vault by Vans, het premiumlabel van Vans, en Brooks England LTD, het bedrijf achter de zeer prestigieuze fietszadels, werkten samen aan een Limited Edition-collectie. Deze bijzondere collectie bestaat uit Vans-schoenen en Brooks-accessoires speciaal voor fietsers. In een jaar waarin beide merken belangrijke mijlpalen vieren, namelijk het 50-jarig bestaan van Vans en het 150-jarig bestaan van Brooks, komen de twee gerenommeerde bedrijven voor de tweede keer samen. Hierbij wordt er een combinatie van klassiek ontwerp en waar vakmanschap gecreëerd om de meest geraffineerde schoenen en fietsaccessoires te realiseren. De samenwerking tussen Vault by Vans en Brooks heeft op de TH OG Sk8-Hi LX en TH OG Classic Slip-On LX geresulteerd in lasergegraveerd artwork van designer Taka Hayashi. De beeldvorming en verfijnde details van Hayashi worden ook doorgevoerd in een luxe set Brooks-accessoires bestaande uit de Barbican-schoudertas en het Swift Brooks-zadel. Brooks England vervaardigt al sinds 1866 lederwaren in hun atelier in Smethwick (Engeland). De 150e verjaardag van Brooks valt mooi samen met de 50e verjaardag van Vans. Dit is dan ook het uitgelezen moment om het beste design en de beste kwaliteit die de twee toonaangevende bedrijven te bieden hebben samen te brengen. En dit zonder de stijl van beide bedrijven uit het oog te verliezen!Meer info & bestellen
Brooks klinknagel koper kleinPer 3, deze koperen nageltjes om op authentieke wijze je zadel te fixen. Koper is veel zachter dan staal, dus het klinknagelproces gaat veel makkelijker. Blijft het een feit dat klinknagelen een ambacht is, dus het doen geeft de souplesse.Meer info & bestellen
Son Delux lamphouderSCHMIDT delux lamphouder voor SON etc. In zwart of zilver, lang of kortMeer info & bestellen
Spacers 1 inch zilverZilverkleurige spacer in 25.4mm (1 INCH) Meer info & bestellen
NITTO B801AA SSBNITTO XC handlebar aluminium anodized Heat treated. Width 730mm, Rise 48mm, 15° diameter 31.8-22.2mm, 395g Meer info & bestellen
Stelbare achterpad bout/moer/veerVoor de wat op leeftijd geraakte race of tour fiets. Een spanner of een bout met veer en stopper om ervoor te zorgen dat je achterwiel altijd recht zit als je het wiel goed in het pad trekt. 25mm schroefdraad op de bout. Meer info & bestellen
Nitto B135AAHet ontwerp lijkt op een conventionele drop, behalve dat de uiteinden van het vlakke stuur licht naar boven buigen, waardoor de bochten iets naar buiten staan en men bochten of drops kan pakken zonder de pols te draaien. In de jaren 40 en 50 ging de fietsmode in de richting van een stuur met Maes-patroon, maar de rando blijft een goede keuze voor lange ritten en slechte ondergrond. Gepolijste legering Klem Diameter 25,4mm Drop 120mm Reach 105mm Gewicht 300grMeer info & bestellen
ZadeltasbevestigingComplex, complex. Maar hij die ogen heeft om te zien die snappe. Dit setje is voor een zadeltas bevestiging te monteren aan tas en zadelrail. Meer info & bestellen
VulbusVulbus voor een stuurpen / stuur. Diverse matenMeer info & bestellen
VentieldopVoor franse ventielen, omdat ze zo lekker wild zijn van kleur. En soms helemaal bij je fiets passen. Meer info & bestellen
HONJO H-31C Hammered 700CAluminium gepolijst hammered, breed 45 mm, hoogte 20 mm voor 700x28-35C Bevestigingsset: 1 paar U-stangen 5mm 4 p -clips Maki (rol) 2 spatbordlipjes 2 spanstangen / spatbordstang-spatbordbevestingingenMeer info & bestellen