Categoriën
Overzicht
Nitto B135Een randostuur bij uitstek. Iets of wat 'flared', oftewel, de uiteinden wijzen iets naar buiten, goed te zien op de tekening. In diverse maten. Er is ook een 'SSB' uitvoering. Die heeft een clampdiameter van 31.8mm. Meer info & bestellen
Nitto Noodle 177Tourstuur, randostuur. Geef t een naam. Door de welving in de bocht pakt ie lekker aan. In diverse maten. Zie voor spec t plaatje.Meer info & bestellen
Nitto B302aNitto North Road stuur. Klassieker vinden we ze moeilijk. Je kunt em ook omkeren. How low can we go.... 490mm breed. Up van 65 mm en een clampdiameter van 25.4mm 315grammen.Meer info & bestellen
NITTO B602AAHier de gewone promenade van Nitto. In tegenstelling tot de 603AA loopt deze recht, van voren gezien. Ideaal voor een stadsfiets, tourfiets. B602AA  Promenadebar  ■ Aluminiumlegering  ■ Breedte / 490 mm  ■ middendiameter 25,4  ■ midden recht / 32  ■ staafdiameter i22,2  ■ Rise / 68  ■ Reach / 0  ■ griphoek / 75 °  ■ wt / 380 g  ■ Kleur / ZilverMeer info & bestellen
Nitto Promenade B-603 22.2mmNitto Promenade, geweldig stuur qua vormgeving. Vanaf de voorkant gezien buigt het stuur aan de uiteinden iets naar beneden. B603AA  Promenadebar  ■ Aluminiumlegering  ■ Breedte / 480 mm  ■ middendiameter 25,4  ■ midden recht / 32  ■ buisdiameter 22,2  ■ Rise / 62  ■ Reach / 0  ■ griphoek / 75 °  ■ gewicht / 365 g  ■ Kleur / Zilver volgens VO This particular Nitto Promenade handlebar has 50mm of graceful rise and backsweep. The width is 48cm. There is enough room for Velo Orange cork grips, or any standard mountain bike grip. It accepts mountain bike brake levers and thumb shifters, but will not fit inverse brake levers or bar con shifters. It will fit any 25.4mm stem. with a Nitto shim, it will fit 26.0mm road stems.Meer info & bestellen
Zefal bidonhouder retroEen bidonhouder met een plus, en die bestaat voornamelijk uit de lederen afwerking. Daardoor krijgt de houder een bijzondere uitstraling. Wanneer je dat combineert met lederen stuurlint wordt het wel een classy compositie.Meer info & bestellen
Zefal toeclipriemLederen toeclipriempjes van Zefal/Christophe. Klassieker van weleer, maar nog steeds goed, verkrijgbaar en gewild. In diverse kleuren... Per set. Lengte: 470 mmMeer info & bestellen
Velo LuminoHet AT achterlicht is rechtstreeks geinspireerd op franse constructeurfietsen. Het lampje is dynamo aangedreven. Gemaakt van CNC gefreesd 6061 aluminium en is voorzien van hoogwaardige electronica te weten Busch & Muller Seculite + circuits met felle LED met standlichtfunctie. Het idee achter dit lampje is een object wat er goed uit ziet, lang mee gaat en spatbordcompatibel is. Je installeerd het lampje eenvoudigweg met een M6 moer. Kan op zowel metalen als kunststoffen spatborden. Gemakkelijke enkeldraads aansluiting, al kun je ook dubbeldraads gebruiken. Er is een kabel bij geleverd, welke ook gebruikt wordt bij militaire vliegtuig toepassingen. Slijtvast, dun en glad, dus gemakkelijk door het frame te leiden. De AT spatbord achterlicht is 100% waterdicht (en in feite kan onder water worden ondergedompeld), is getest om de zwaarste omstandigheden te weerstaan, en is eenvoudig te installeren. En ondanks het feit dat gefreesd uit een massief stuk aluminium, weegt slechts 50 gram; dat is 1,5 g lichter dan een standaard B & M Seculite Plus met kunststof behuizing. Als de installatie op een plastic spatbord, wordt een aardingsstrip nodig tussen de montage stud en de dichtstbijzijnde metaal-op-kader contact. Gemaakt in de USA. 3 jaar garantie.Meer info & bestellen
Pacenti Brevet Velg van de meester Pacenti. Met 'smart box rim styling', oftewel afgeronde kanten om de spaakspanning beter te managen. Je kunt em zowel met als zonder tube gebruiken. Excellente gravelvelg in 650b. Boxvelg noemen ze deze ook wel. Designed in de US of A Voor draadbanden gewicht 435g +/- 15g Construction Welded Materiaal Aluminium 6061 Tubless ready Yes Internal width 19mm External width 23mm Rim Height 15mm ERD 574mm Max tension 1225 N / 125 KGFMeer info & bestellen
IRD Freewheel5 speed 13-24 tands 6 speed 13-24 tands 7 speed 13-28 tands. Nickel plated cogs, Heat-treated, Polycarbonate glass fiber spacers, Double row precision bearings, Double pawl mechanism with 20 interface retchets. Available in 5, 6 and 7 speeds, frome 13 to 24, 28 teeths. Stack height 5sp ; 29.2mm, 6sp ; 31.5mm, 7sp ; 34.1mmMeer info & bestellen
Elite Bidon l'EroicaDe kersverse aluminium input van Elite, inspelend op het tijdsgewricht van nu. Met in aantocht de tocht der tochten, en dat in Nederland. Zo zul je niet verdorsten. Meer info & bestellen
Restrap Wald Basket Bag - Medium - BlackRestrap has joined forces with renowned basket manufacturer Wald to bring you a stylish addition to our range. This sleek duffle bag is designed to fit Wald's 1392 basket for stylish transport around town. No basket? No worries, bag has two styles of attachment making it super easy to use - a sturdy carry strap transforms it into an ideal everyday bag when off the bike, whilst its double zip compartment ensures your stuff stays in place whilst out and about. Basket sold separately. SPECIFICATIONS • 100% handmade in Yorkshire, England • two styles of attachment • 16.5 litres • L39cm x H17cm x D25cm • 527gMeer info & bestellen