Categoriën
Overzicht
Minoura Front rack FPR3000MINOURA voorrek voor v-brake-cantilever met aangehechte snelsluiting. Zwart gepoedercoat. 1.2kgs, laadbaar 10kgs Low-rider type voordrager voor 700C touring/ cyclocross of MTB fiets met V- of cantilever rem Stalen buis materiaal en zwarte poederverf afwerking Geschikt voor 26inch tot 700C (NIET aanbevolen voor verende voorvorken) Niet geschikt voor fietsen met naafmoerMeer info & bestellen
Decaleur KitsDecaleurs zijn traditionele snelkoppelingsbevestigingen voor stuurtassen. In tegenstelling tot sommige moderne tassenbevestigingen, houden ze de tas laag voor een betere hantering en om het stuur vrij te houden. De VO vorkbevestigingsdecaleurs worden op de stuurbuis van de vork gemonteerd, hetzij onder de borgmoer van het balhoofdstel, hetzij binnen de afstandsbus. Volledig roestvrijstalen constructie Geschikt voor 1" en 1-1/8" vorken Werkt met de meeste traditionele tassen, zoals Velo Orange, Acorn, Ostrich, Sologne, Berthoud, TA, LaFuma en dergelijke Ontvanger maakt gebruik van een 3mm dikke spacer Tasbevestiging gebruikt 6mm palen Montagemateriaal inbegrepen Palen bevinden zich 8 cm voor de voorkant van de headset-ring Vergeet niet dat een decaleur bedoeld is als een snelsluitmechanisme, niet als een steun voor het volledige gewicht van de tas; de tas moet nog steeds op een bagagedrager of op het spatbord rusten. Op het voorvork gemonteerde decaleurs kunnen licht gebogen worden om de hoogte van de tas aan te passen, maar dit werkt mogelijk niet bij zeer lange of korte frames (voor die frames raden we een voordrager met geïntegreerde decaleur aan). Opmerking: We raden u ten sterkste aan om naast de decaleur ten minste één riem of elastisch koord te gebruiken om uw tas aan uw voordrager te bevestigen. Als u een grote hobbel of kuil raakt, is het mogelijk dat uw tas omhoog stuitert, waardoor de tas loskomt van de decaleurontvanger.Meer info & bestellen
Constructeur Front RackDe Constructeur voordrager is een middelgrote voordrager die wordt bevestigd aan de oogjes van de voorvorkpadjes. Het eenvoudige ontwerp is perfect voor een stuurtas, vastgebonden dry bag, of mand. Alle Velo Orange rekken zijn gemaakt van gepolijst roestvrij stalen buizen, dus ze zullen nooit roesten of schilferen, en kunnen opnieuw worden gepolijst tot een spiegelglans, zelfs na jaren van gebruik. Net als bij onze andere dragers, zijn er lichtbevestigingen aan de zijkant van het platform. De hoogte van het rek van het laagste gat op de tang tot de onderkant van het platform is 37 cm. Het platform is 20cm lang en 10cm breed. De zerk (achtervanger) is 9,5cm hoog. Er zijn drie gaten in de onderste tang zodat deze kan worden ingekort om uw fiets een echte Constructeur-stijl te geven. Maximaal draagvermogen 6,8 kg. Let op: dit rek is niet geschikt voor geveerde vorken.Meer info & bestellen
Randonneur voordragerDit is een roestvrij stalen voorrek dat perfect is voor een stuurtas, vastgebonden dry bag, of mand. Alle Velo Orange dragers zijn gemaakt van gepolijst roestvrij stalen buizen, dus ze zullen nooit roesten, schilferen, en kunnen opnieuw gepolijst worden tot een spiegelglans, zelfs na jaren van gebruik. Net als bij onze andere dragers, zijn er lichtbevestigingen aan de zijkant van het platform. Het platform is 20,7 cm lang en 10,2 cm breed. De grafsteen (backstop) is 9,5 cm hoog. Als je van plan bent om offroad te gaan rijden, raden we je aan om een teenriem te gebruiken aan de onderkant van je tas om er zeker van te zijn dat hij over het ruwe materiaal blijft staan. Als je een op maat gemaakt frame laat maken, raden we je aan het rek vooraf naar de bouwer te sturen en hem te laten weten dat de oogjes ongeveer 100 mm onder de onderkant van de vorkkroon moeten zitten. Maximaal gewicht 5,4 kg. Alle bevestigingsmateriaal is inbegrepen. Opmerking over compatibiliteit: De oogjes van je vork moeten 100 mm van de kroonbout van de vork zitten. Alles groter dan dat en dit rek zal waarschijnlijk niet werken.Meer info & bestellen
Randonneur voordrager CantileverDit is een roestvrij stalen voorrek dat perfect is voor een stuurtas, vastgebonden dry bag, of mand. Alle Velo Orange dragers zijn gemaakt van gepolijst roestvrij stalen buizen, dus ze zullen nooit roesten, schilferen, en kunnen opnieuw gepolijst worden tot een spiegelglans, zelfs na jaren van gebruik. Net als bij onze andere dragers, zijn er lichtbevestigingen aan de zijkant van het platform. Het platform is 20,7 cm lang en 10,2 cm breed. De grafsteen (backstop) is 9,5 cm hoog. Als je van plan bent om offroad te gaan rijden, raden we je aan om een teenriem te gebruiken aan de onderkant van je tas om er zeker van te zijn dat hij over het ruwe materiaal blijft staan. Als je een frame op maat laat maken, raden we je aan het rek vooraf naar de bouwer te sturen. Maximaal gewicht 5,4 kg. Alle bevestigingsmateriaal is inbegrepen. Dit rek vereist het gebruik van cantilever remnokken. Werkt het beste met cantinokken die tussen 75 en 80 mm breed zijn. Meer info & bestellen
Randonneur voordrager met Integrated DecaleurDit is een roestvrij stalen voordrager die perfect is voor een stuurtas. De decaleur (tasbevestigingsontvanger) is in het bagageplatform geïntegreerd. Het voordeel van dit systeem is dat de combinatie tas-decaleur-rek steviger en lichter is, en minder snel rammelt. Alle Velo Orange dragers zijn gemaakt van gepolijst roestvrij stalen buizen, dus ze zullen nooit roesten, schilferen, en kunnen opnieuw worden gepolijst tot een spiegelglans, zelfs na jaren van gebruik. Net als bij onze andere dragers zijn er bevestigingen voor verlichting. Het platform is 20,7 cm lang en 10,2 cm breed. De meeste traditionele stuurtassen passen perfect op dit rek (elke tas van ongeveer 20 cm hoog), maar voor erg lange tassen kan een langere tasbevestiging nodig zijn. Als u van plan bent offroad te gaan rijden, raden wij u aan een teenriem aan de onderkant van de tas te gebruiken om ervoor te zorgen dat hij op zijn plaats blijft in het ruige terrein. Dit rek vereist oogjes op de vorkbladen of het gebruik van p-klemmen (inbegrepen). Als je een custom frame laat maken, raden we je aan het rek vooraf naar de bouwer te sturen en hem te laten weten dat de oogjes ongeveer 100mm onder de onderkant van de vorkkroon moeten zitten. Maximale gewichtscapaciteit 5,4 kg. Alle bevestigingsmateriaal is inbegrepen. Opmerking over compatibiliteit: De oogjes van je vork moeten 100 mm van de kroonbout van de vork zitten. Als ze groter zijn, zal dit rek waarschijnlijk niet werken. In dat geval raden wij het VO Flat Pack Rack aan voor een betere afstelbaarheid.Meer info & bestellen
Randonneur voordrager met Integrated Decaleur, CantileverDit is een roestvrij stalen voordrager die perfect is voor een stuurtas. De decaleur (tasbevestigingsontvanger) is in het bagageplatform geïntegreerd. Het voordeel van dit systeem is dat de combinatie tas-decaleur-rek steviger en lichter is, en minder snel rammelt. Alle VO rekken zijn gemaakt van gepolijst roestvrij stalen buizen, dus ze zullen nooit roesten, schilferen, en kan opnieuw worden gepolijst tot een spiegelglans, zelfs na jaren van gebruik. Net als bij onze andere rekken, zijn er lichtbevestigingen aan de zijkant van het platform. Het laadplatform is 20,5 cm lang en 10,2 cm breed. De meeste traditionele stuurtassen werken perfect met dit rek (elke tas van ongeveer 20 cm hoog), maar voor erg lange tassen kan een langere tasbevestiging nodig zijn. Als u van plan bent offroad te gaan rijden, raden wij u aan een teenriem aan de onderkant van de tas te gebruiken om ervoor te zorgen dat hij op zijn plaats blijft in het ruige terrein. Als u een frame op maat laat maken, raden wij u aan het rek van tevoren naar de bouwer te sturen. Dit rek vereist het gebruik van cantilever remnokken. Werkt het beste met canti palen die tussen 75 en 80 mm breed zijn. Gebruik onze Randonneur voorrek met geïntegreerde decaleur als u geen cantilever remmen heeft. Maximum gewichtscapaciteit 5,4 kg. Alle bevestigingsmateriaal is inbegrepen. Meer info & bestellen
Seine stuurbochtDe Seine Bar is een offroad-waardige riser bar met een super comfortabele positie met veel ruimte en hefboomwerking voor lange dagen in en uit het zadel. Dit stuur zit op de grens tussen touring en full-on MTB en is breed - 780 mm om precies te zijn. Dankzij deze breedte kun je met gemak klimlijnen kiezen en zonder drama door hobbelige afdalingen navigeren. Als ze te breed zijn voor je trail of je woon-werkverkeer, kunnen ze nog steeds worden ingekort om je pasvorm te verbeteren. De rise is een coole 40 mm en de sweep is 35°. Hoewel ze dus vooral ontworpen zijn om tegemoet te komen aan de behoeften van off-road tourfanaten op gemengd terrein, zijn ze ook een uitstekende optie voor pendelaars en gravelkenners met een flatbar. Met een lengte van 205 mm is de greepruimte meer dan groot genoeg voor moderne handvatten, remhendels en schakelflippers - en er is nog ruimte om ze in te korten als ze van meet af aan te breed zijn. De klemdiameter is 31,8 mm en de gripdiameter is 22,2 mm. Breedte: 780mm Sweep: 35° Greepoppervlak: 205mm Stijging/daling: 40mm Diameter stuurpenklem: 31.8mm Diameter handvat: 22.2mm Gewicht: 443g Materiaal: Aluminiumlegering MTB goedgekeurd Meer info & bestellen
Honjo H27Aluminium racefietsspatborden in de gehamerde uitvoering van de roemruchte fabriek in Japan, Honjo. Dit is voor bandjes van 23 tot 28 mm. Tesamen met alle bevestigingsmaterialen. Klassieker...Meer info & bestellen
MKS Ezy Superior koppelingenDeel dezelfde pedalen op meerdere fietsen! Installeer gewoon een set Rinko-adapters op elke fiets, en dan kunt u elke MKS "EZY-Superior" Rinko pedalen in slechts enkele seconden verwisselen, zonder gereedschap. Meer info & bestellen
IMPERO ULTIMATE FRAME PUMPDe perfecte langs-de-weg-reparatie-oplossing wanneer een minipomp veuls te lang vergt. De klassieke optie voor mobiele luchtadditie is bijgewerkt op 2 punten, te weten, een leren zuiger te gebruiken, en een goede pasvorm op het frame.Meer info & bestellen
Wald 257Wald E-walds 257 voorrek. Voor de grote boodschappen, een soort schuiflade die je makkelijk vol kan stoppen. Met opstaande randen zodat in de bocht de belading op z'n plek blijft Kenmerken • Breed 52cm | Lang 33cm hoogte 5cm rail • verstelbare poten 35-55cm • bevestiging op as of nok • 22.2-31.8mm stuurbevestiging. • Complete mand weegt 2.7kgMeer info & bestellen