Categoriën
Overzicht
NITTO Craft-2Steel Cr-Mo staal chroom. Ambachtelijk stuk van NITTO. Klem diameter 25.4mm, Kolom diameter 22.2mmMeer info & bestellen
Velocity Blunt SSDe Blunt SS is de volgende evolutie van de lijn van Blunt mountain disc velgen. Speciaal ontworpen om de beste in zijn klasse te zijn voor cross country kan de SS worden gevonden op de racepodia, maar ook op de fiets op weg naar lange tochten. Licht genoeg om te winnen, sterk genoeg om lang mee te gaan. Kortere, dikkere zijwanden voor ongelooflijke duurzaamheid, zelfs in combinatie met tubeless banden met lage druk. I-haak maximaliseert de interne breedte voor optimale prestaties van de band. Geavanceerd spaakontwerp maakt zeer hoge spanning mogelijk (stevig!), terwijl het totale velggewicht laag blijft. Nauwkeurige velgdiameter en ontwerp van de velgrand zorgen voor betrouwbare tubeless prestaties. Specs RIM SIZE:27.5" WIDTH:30mm HEIGHT:20mm OPTIMAL TIRE WIDTH:45mm - 65mm TIRE INTERFACE:Clincher / Tubeless VALVE:Presta 32 - 40mm BEAD SEAT DIAMETER (BSD):584 EFFECTIVE RIM DIAMETER (ERD):559 WEIGHT:395gMeer info & bestellen
triple sealed bearingDat is het mooie aan de MKS allways, onder andere. Je kunt ze servicen. Nieuwe lagers erin en je kunt er weer tegenaan. 3 lagers, allenkey nr 8, dopsleutel 9, een kleine priem en voila, daar ga je. Meer info & bestellen
650B x 48 Switchback Hill TC bandGeïnspireerd door de legendarische Oregon Outback en genoemd naar de eerste klim van die epische gravelrit/race van 360 mijl, blijft de Switchback Hill de lichtste, snelste en meest comfortabele ultrabrede 650B-band. Op de Oregon Outback route is het grind op sommige plaatsen vrij los, en het extra draagvlak van de Switchback Hills geeft u meer snelheid en zekerheid als het er echt ruw aan toe gaat. 30% van de Oregon Outback is op verharding, dus we hebben deze band ontworpen om even snel te rollen en evenveel grip te hebben als een goede raceband. Het profiel is voldoende dik in het midden om vele kilometers mee te gaan, maar het is dun en soepel op de schouders waar het niet slijt. Met deze band heb je echt het beste van twee werelden. Het Standard karkas is onze meer betaalbare optie: comfortabel en snel, maar ook sterk om tegen een stootje te kunnen. Het Extralight karkas tilt de prestaties, het comfort en het gevoel van je fiets naar een heel nieuw niveau. Het Endurance karkas is versterkt voor extra zijwandbescherming en lekbestendigheid, terwijl de snelheid en het comfort waar Rene Herse banden beroemd om zijn, behouden blijven. De Switchback Hill is tubeless-compatibel. Voor een tubeless setup adviseren wij SealSmart sealant. Bij gebruik met binnenbanden adviseren wij de SV13 of SV14A binnenbanden. Gemaakt in Japan. TECHNISCHE SPECIFICATIES Alle modellen hebben: Clincher, vouwbare hiel Tubeless-compatibel Maximale druk met tubes: 55 psi (3,8 bar) Aanbevolen maximale druk - tubeless: 55 psi (3,8 bar) Werkelijke breedte op 20 mm velg (intern): ca. 49 mm Werkelijke breedte op 23 mm velg (intern): ca. 50 mm Extralight behuizing: +1 mm breedte Tubeless: +0,5 mm breedte Aanbevolen velg: 17 - 35 mm (binnenbreedte; haakloos: +1 mm) Standaard karkas Soepel karkas Tan zijwanden 441 g Extralight karkas Ultralicht, ultra soepel karkas Tan zijwanden 403 g Endurance karkas Dezelfde ultrafijne draden als ons Extralight karkas, maar in een dichtere, sterkere weving Beschermende band onder zijwanden en loopvlak Ideaal voor ruw grind en zware omstandigheden Donkerbruine zijwanden 441 gMeer info & bestellen
650B x 42 Babyshoe Pass TC TireOnze meest iconische 650B band heeft de perfecte balans tussen grip op de weg en volume op het terrein. Babyshoe Pass is een afgelegen pas tussen de grote Loowit (Mount St. Helens) en Klickitat (Mount Adams) vulkanen. Hij vormt een omweg tussen Seattle en Portland en vermijdt het drukke Puget Lowland. Deze banden rijden net zo snel als racebanden op de verharde stukken onderaan de klim, terwijl ze in de hogere delen over het grind zweven. De Standard casing is onze meest betaalbare optie: hij is comfortabel en snel, maar ook sterk genoeg om tegen een stootje te kunnen. De Extralight versie tilt de prestaties, het comfort en het gevoel van je fiets naar een heel nieuw niveau. De Babyshoe Pass is compatibel met tubeless banden. Voor tubeless montage adviseren wij het gebruik van SealSmart sealant. Bij gebruik met tubes adviseren wij SV12 of SV14A tubes. Standaard uitvoering 390 g EL versie 362grammen Gemaakt in Japan.Meer info & bestellen
Jtek ShiftMate ZeroThis Shiftmate is just to improve the cable line into the rear mech, it leads to crisper gear changes. Replaces older items (no longer available) such as Avid Rollamajig, Mr Control Roller (really for V-brakes), Acor Pizza Cutter, Tiso P-Pue and Crud Cog Hog. - CNC machined. - Sealed ball bearing. - Hard Nickel plating. - Reduces cable friction and cable housing length. - Small compact design only 14 grams.Meer info & bestellen
Jtek ShiftMate 8AOntworpen voor het mixen van Shimano 11 speed weg STI met Shimano 11 speed MTN derailleur. Om de andere kant te gebruiken d.w.z. Shimano 11 speed MTN shifter met Shimano 11 speed weg derailleur, plaats de Shiftmate op de shifter. - CNC gefreesd - Verzegeld kogellager - Hard vernikkeld - Vermindert kabelwrijving en lengte kabelhuis - Klein compact ontwerp van slechts 17 gram - Bespaar geld door na verloop van tijd te upgraden of gebruik te maken van onderdelen en wielsets die je al bezit.Meer info & bestellen
Jtek ShiftMate 8Dit model is voor het koppelen van Shimano 11 road STI hendels met Shimano 11 MTN achterderailleur en cassette of 11 speed MTN rapidfire hendels met Shimano 11 speed road achterderailleur en cassette. De ShiftMate Straight is een inline schakelinterface voor het koppelen van verschillende fietscomponenten. Met behulp van een schakelpoelie past de ShiftMate Straight verschillende merken en modellen componenten aan om de juiste correctie aan te brengen in de hoeveelheid trekkracht die nodig is voor perfect schakelen. - CNC gefreesd - Verzegeld kogellager - Hard vernikkeld - Ideaal voor montage van rechte kabels of montage op kabelstoplocaties.Meer info & bestellen
Jtek ShiftMate 7Dit model is voor het koppelen van Shimano & Campagnolo triple road shifters met mountainbike voorderailleurs en cranks of mountainbike voorschakels met road triple cranksets. Voor het koppelen van Campagnolo 11s Ergo Shifters met brede Shimano 11s cassettes met behulp van de 10s Shimano mech die oorspronkelijk is ontworpen voor maximaal 36t. In de praktijk zijn met enige aanpassing van de 'B' stop schroef 40 en waarschijnlijk 42 haalbaar. De ShiftMate Straight is een inline schakelinterface voor het koppelen van verschillende schakelcomponenten. Met behulp van een schakelpoelie past de ShiftMate Straight verschillende merken en modellen componenten aan om de juiste correctie aan te brengen in de hoeveelheid trekkracht die nodig is voor perfect schakelen. - CNC gefreesd - Verzegeld kogellager - Hard vernikkeld - Ideaal voor montage van rechte kabels of montage op kabelstoplocaties.Meer info & bestellen
P-clipsSpeciale clips om het spatbordstangetje aan je frame te bevestigen. Superstevig en betrouwbaar.Meer info & bestellen
Jtek ShiftMate 6Dit model is bedoeld om Shimano schakelsystemen te combineren met SRAM 1:1 derailleurs of SRAM non-road schakelsystemen met Shimano derailleurs. Het laat je ook Shimano 10 speed weg STI met Shimano MTN 10 derailleurs en Shimano of SRAM 10 speed cassettes gebruiken. De ShiftMate Straight is een inline schakelinterface voor het koppelen van verschillende fietscomponenten. Met behulp van een schakelpoelie past de ShiftMate Straight verschillende merken en modellen componenten aan om de juiste correctie aan te brengen in de hoeveelheid kabeltrek die nodig is voor perfect schakelen. - CNC gefreesd - Gesloten kogellager - Hard vernikkeld - Ideaal voor montage van rechte kabels of montage bij kabelstop locaties. *Uitgezonderd Shimano Tiagra 4700 10 speed shifters en achterderailleur.Meer info & bestellen
Jtek ShiftMate 5Dit model is voor het koppelen van Campagnolo 2001+ shifters met SRAM 1:1 derailleurs. - zie compatibiliteitsgids. De ShiftMate Straight is een inline schakelinterface voor het koppelen van verschillende fietscomponenten. De ShiftMate Straight gebruikt een poelie om de verhouding te veranderen en past verschillende merken en modellen componenten aan om de juiste correctie aan te brengen in de hoeveelheid trekkracht die nodig is voor perfect schakelen. - CNC gefreesd - Verzegeld kogellager - Hard vernikkeld - Ideaal voor montage van rechte kabels of montage op kabelstoplocaties.Meer info & bestellen