Categoriën
Overzicht
Cliffhanger 650bSterkte boven alles... korte en stevige zijwanden beschermen tegen lekke banden en deuken als gevolg van schokken. Een kuil, een rotsachtige afdaling of het ontwijken van openslaande portieren van autos in het centrum, Elanden in Zweden. Een royale binnenvelgbreedte van 25 mm zorgt voor meer contact tussen de band en de weg, waardoor jij en je bagage veiliger en comfortabeler worden gesteund dan bij conventionele smalle velgen. Tubeless is optioneel, maar dun velglint is vereist voor de beste passing van de band. Diskbrake! Géén velgrem! Rim Size: 27.5" Width: 30mm Height: 21.6mm Optimal Tire Width: 45mm - 65mm Tire Interface: Clincher / Tubeless Valve: Presta 32 - 40mm Bead Seat Diameter (BSD): 584 Effective Rim Diameter (ERD): 560 Weight: 625gMeer info & bestellen
Grand Cru 50.4bcd tandwielenPRo5vis tandwielen van GrandCru VeloOrange. 7075 alu. Meer info & bestellen
MKS Sylvan Touring NextGepolijste aluminium kooi, 4-voudig geschroefd, 3-voudige industriële lagers voor optimale slijtagebestendigheid. Meer info & bestellen
KoplampbevestigingSimpele maar doeltreffende bevestiging voor je koplamp vóórop je spatbord. Zorg voor een lichte koplamp, anders gaat ie zo wiebelen. Denk aan de Eyc van Busch en Muller. Meer info & bestellen
Lumotec IQ-X100 lux, met overdag fietslicht. Extreem goede en homogene IQ-X-lichtbundel naar voren en de zijkanten, met koeling voor alu-behuizing, met opschroefbare reflector, extra lichtstralen op de zijkant, AAN/UIT-knop is blauw verlicht, speciale houder met gewrichten en met geïntegreerde kabelvoering voor montage op de voorvork, aluminium Meer info & bestellen
Achterlicht USB oplaadbaarOplaadbaar via micro USB Type-C De lampbehuizing en het voetstuk zijn van het schroeftype, dus je kunt ze gemakkelijk verwijderen door ze om te draaien. Inclusief M5- en M6-bouten en sluitringen. Het kan op verschillende plaatsen worden geïnstalleerd, afhankelijk van het idee, met behulp van de bijgevoegde bouten.Meer info & bestellen
GrandBois Lierre 650×36B Route ForestiereEen nieuwe variant van de klassieke GrandBois band, te weten de Lierre is nu verkrijgbaar. Gebaseerd op het extra-legger model, is er een antileklaag aan de band toegevoegd zodat je met iets minder plakkertjes op weg kan. Overigens rijden wij verbazingwekkend weinig lek met de lichte uitvoering dus het wordt er alleen maar beter op. Terwijl; het combineert hetzelfde gewicht en comfort als het standaardmodel, maar met een hoge duurzaamheid voor het rijden op onverharde wegen diep in de bergen volgens GrandBois. gemaakt in Japan bij Panaracer. Gewicht 380g/RF Meer info & bestellen
GrandBois Hetre 650x42B Route ForrestiereEr is nu een nieuwe variant van de klassieke Grand Bois band Hetre beschikbaar. Gebaseerd op het extra-leger model, is rondom een zijdelings ingesneden en lekbestendig karkas toegevoegd. Hij heeft hetzelfde gewicht en comfort als het standaardmodel, maar combineert een hoge duurzaamheid voor veilig rijden op onverharde boswegen diep in de bergen. r made in Japan bij Panaracer Gewicht: 420g/RF Meer info & bestellen
Grepp Herbruikbaar stuurlintIngetogen raffinement. Een tape voor jouw stuur! Onze Gripper brengt de look en feel van vintage stoffen stuurlint naar de 21e eeuw. Het is een tijdloos stijlstatement en een serieus stuk gereedschap voor alle gravel-shredders en alley-bombers die stiekem dromen van de maximale grip die niet aanvoelt als de restanten van een slecht verwijderde sticker. Het niet-zo-geheime ingrediënt is een TENCEL™ Modal stof die robuust en veilig aanvoelt en zweet en regen absorbeert. Je hoeft je minder zorgen te maken over grip en kunt je meer concentreren op de rit. Wat is modal stof? Modalis een natuurlijke kunstvezel; wordt ook weleens kunstzijde genoemd. Modal is gemaakt van cellulose uit beukenhout. Het is ongeveer 50% hygroscopischer dan katoen. Dat betekent dat het goed vocht opneemt. Beukenhout wordt gewonnen in duurzaam beheerde bossen. Het heeft een aantal voordelen voor het milieu. De beukenbomen groeien makkelijk en bijna alles van de boom kan worden gebruikt, dat maakt het behoorlijk efficiënt waardoor er maar weinig water nodig is (veel minder dan voor katoen bijvoorbeeld). Voor de productie van Edelweiss Modal® wordt gewerkt met het zogenaamde CO2 neutrale closed-loop productieproces. Tot wel 95% van de benodigde productie componenten wordt hierbij gerecycled. Modal lijkt een beetje op zijde, maar dan net zo praktisch als katoen: je kunt het gewoon wassen. Modal neemt beter vocht op dan katoen, en het voelt minder zweterig of plakkerig. Wat is TENCEL™? TENCEL™ Lyocellfibres worden gemaakt van duurzame hout plantages die gecertificeerd en gecontroleerd worden in Europa. TENCEL™ Lyocellfibres hebben een goede reputatie opgebouwd in de textielindustrie mede door de duurzame productie van begin tot het eindproduct. Het houtpulp wordt getransformeerd tot cellulose vezels van waaruit de stof gemaakt worden met een lage ecologische impact. TENCEL™ Lyocell fibers zijn bekend om hun comfort en luxe uitstraling. Ze leveren kwaliteit en zijn divers in gebruik. De stof is sterk, neemt vocht op en is ventilerend en super zacht op de huid. TENCEL™ fibers worden geproduceerd door de in Oostenrijk gevestigde Lenzing Group welke al heel veel jaren met veel ambitie eco en duurzame stoffen uit hout en houtresten ontwikkeld. Milieuvriendelijk. Voor die extra gemoedsrust. De Gripper is je metgezel met Viking-erfenis en geen wegwerpartikel, waardoor het het meest planeetvriendelijke stuurlint op de markt is. Het is ontworpen in Scandinavië en geweven in Zweden, waar we veel waarde hechten aan het intact houden van onze natuur. In plaats van het gebruikelijke plakband heeft het aan de onderkant natuurlijk rubberen draden die het op zijn plaats houden op je stuur. Het plakvrije ontwerp verlengt de levensduur van de tape: Als het een beetje moe wordt, kun je het een lekkere spabehandeling geven. Gewoon restloos verwijderen, in de wasmachine doen en opnieuw gebruiken. Plus: We investeren veel tijd en moeite in een traceerbare toeleveringsketen. Het meeste wat in de verpakking zit, wordt in Europa geproduceerd. Meer info & bestellen
Achterlicht TL-06DHet originele door een dynamo aangedreven achterlicht "Kimura TL06" van Grandbois heeft een ingebouwd condensatortje. Het lampje blijft ongeveer 5 minuten branden na het stoppen met rijden. De lampen worden gevoed door de naafdynamo, dus je kunt blijven fietsen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een lege batterij. ・Kimura dynamo power supply type achterlamp ・LED single light type ・Voor 6V dynamo ・Uitgerust met een condensator ・Standlichtfunctie ( blijft schijnen zelfs nadat de voeding is gestopt) Wordt geleverd met M5 geperforeerde bevestigingsbouten. Het kan op een M6-voetstuk worden gemonteerd, maar uitbreiding van montagegaten en M6-bevestigingsbouten zijn apart vereist.Meer info & bestellen
Crankstel TAHet iconische Spécialités T.A. Pro 5 crankstel. Met de hand gesmeed in Frankrijk. Bewerkt en gepolijst. Voorzien van vintage sticker en authentieke stofcap. Compatibel met standaard vierkante ISO-trapassen. Enkele, dubbele of drievoudige montage van tandwielen.Meer info & bestellen
Wera 9 delige inbussetInbussleutelset van 9 delen, 1.5mm tot 10mm in verschillende kleurtjes. Haaks. met een kogelkop, wat inhoud dat je inbusboutje blijft hangen aan t gereedschap, super handig. Meer info & bestellen