Categoriën
Overzicht
Tanaka Graveller multiple placementTanaka Graveller OS bidonhouder met meerdere mogelijkhede om te positioneren. Roestvrijstalen bidonhouder gemaakt met extra stijve buizen met een buitendiameter van 6 mm. – Drie sets gaten voor montage op meerdere posities – Gewicht: 83g – Semi-polijst afwerking - Gemaakt in JapanMeer info & bestellen
Tanaka Bottle Cage DromedaryRVS, voor groooote bidon, Nalgene, Kanteen, met het fraaie 8 moves systeem, dus t past altijd. Ontworpen voor flessen met een diameter van 9 cm zoals de Nalgene literfles • Buisvormige roestvrijstalen constructie • Twee verschillende montageposities • Geschikt voor flessen met een diameter van 9 cm en een hoogte van 45 cm bij de “schouder” • Gemaakt in JapanMeer info & bestellen
Tanaka Eight Moves Bottle CageDe Eight Moves bidonhouders hebben acht montagesleuven waarmee ze op en neer kunnen worden aangepast om ruimte te maken voor een andere kooi of een frametas, enz. De "No-Bend" -versie heeft niet de "haak" aan de achterkant die gewone bidonhouders wel hebben. Hierdoor passen deze kooien op een verscheidenheid aan niet-fietsspecifieke flessen, zoals een Klean Kanteen Classic Insulated 0.6 liter of een Hydroflask Standard Mouth Vacuum 24 oz. (Een riempje wordt aanbevolen om te voorkomen dat de fles eruit springt op ruwe bestrating.) • Aluminium constructie • Bouten niet inbegrepen • Gemaakt in JapanMeer info & bestellen
Vulbus 22.2mm - 25.4mmJe hebt een 1 ⅛ inch stuurbuis en een 1 inch stuurpen. Wat nu? Tadaaaa! Hier de oplossing. Daarnaast! Zadelpenvulbus... diverse maten.Meer info & bestellen
kloot22mmMeer info & bestellen
Brug byb298 Flyer BrooksMeer info & bestellen
Brug B67 BYB232bovenbrug voor de B67 en de Conquest.Meer info & bestellen
GrandBois MAES-stuur Italiaansop Nitto M104 gebaseerd remkabel-gegroefd stuur. De basisstijl is de traditionele Italiaanse Cinelli/Giro-type buiging, maar de uitpuilende handgreep is de basisspecificatie van Granboa. Uiteraard heeft het een gepolijste afwerking en zal het glanzen als je het polijst. Breedte 410 mm. Bereik 96 mm. Daling 150 mm. Klemdiameter 26,0 mm. Gewicht: 316 g. gemaakt in Japan.Meer info & bestellen
1267-2• Cold forged aluminum with cable angle adjuster and ferrule • 8mm ID hole • 25mm pitchMeer info & bestellen
Cablehanger for A-head • cable hanger for AHEADSET fork • 1“ • Cable drop : 34mm • Cold forged aluminum • Color : Silver or Black anodized • with short flexie 95mmMeer info & bestellen
RVS spatbord 28 inch 700c 55mmMooi glad klassieke set spatborden, 55mm breed. Voorspatbord is 72cm lang, achterspatbord is 122cm lang. Voorgeboord voor de spatbordstang. Het voorspatbord is voorzien van een lip voor eenvoudige montage. Op het achterspatbord zit een voorbereiding voor het achterlicht. Met 2 stangen, 2 oogbouten, 4 p-clips 2 lederen washers en een bevestiging voor het achterspatbord.Meer info & bestellen
SpatbordachterlichtSpeciaal om op je achterspatbord te bevestigen. Dit achterlicht is gemaakt van kunststof, met een heldere led uitgerust en voor een naafdynamo geschikt. Optimale zichtbaarheid. Goede look. Stevige montage.Meer info & bestellen