Categoriën
Overzicht
Conti. 20x1.10 Contact SpeedSnelle band, voor snelle jongens/meisjes/mensen...Meer info & bestellen
Tange Seiki FalconTANGE balhoofdstel met schroefdraad 'Falcon' 1", industrial lagering, Let op! deze is voor cupindrukmaat 30.0Meer info & bestellen
Tange Seiki Levin CDSNJS approved model Tange Seiki Traditional Headset CNC machined Fully Cr-Mo construction Super Stone Polish on every ball racesMeer info & bestellen
Tange Seiki PassageEenvoudig balhoofd van Tange, met echte kogeltjes. 1 inch.Meer info & bestellen
GrandBois MaesModernEen stuur met een groef voor remkabels op basis van Nitto M106. Het is een trendy anatomische ondiepe bocht, maar het is een uitstekende handgreep met de basisspecificaties van GrandBois. Breedte 410 mm  Bereik: 78 mm Drop: 128 mm Klemdiameter: 26,0 mm Gewicht: 318 g / 410 mm Gemaakt in Japan.Meer info & bestellen
Retro CageDeze bidonhouders zijn gebaseerd op een oud Frans ontwerp uit de jaren '40 of begin jaren '50. Naar onze mening zijn het de mooiste bidonhouders aller tijden. De Retro is een gewone eenhandige houder; je stopt de fles erin zoals in elke andere houder, maar hij houdt de fles zeer stevig vast dankzij de veer-achtige vorm. Je kunt de kooi spreiden voor een te grote fles, of de kooi naar binnen knijpen voor een betere pasvorm voor (bijvoorbeeld) een metalen waterfles. Retro bidonhouders zijn met de hand gemaakt van één enkele lengte van 3 mm roestvrij stalen staaf en vervolgens elektrolytisch gepolijst. Als u de kooi van alle kanten bekijkt, zult u zien dat hij inderdaad met de hand is gemaakt. Er zijn twee versies van onze kooi. Dit is "Type II", met een lipje aan de achterkant om kleinere en gewone plastic flessen veilig vast te houden. "Type I" heeft geen lipje, dat is het traditionele ontwerp en is de betere optie als u grotere metalen waterflessen gebruikt, zoals de 27oz Klean Kanteen.Meer info & bestellen
Mojave bidonhouderHet meenemen van voldoende water tijdens langere ritten kan een probleem zijn. Dit geldt vooral voor toerfietsers in het zuidwesten en in delen van de wereld waar drinkwaterbronnen ver uit elkaar liggen. We hebben de Mojave kooi zo ontworpen dat er Nalgene flessen van 32 oz, geïsoleerde Klean Kanteen flessen van 32 oz en roestvrijstalen Klean Kanteen flessen van 40oz in passen. Het bevestigingslipje heeft 5 gaten, zodat u de kooi in drie posities kunt monteren, hoger of lager, afhankelijk van wat het beste bij uw frame past. U kunt hem ook monteren op nieuwere frames met drie waterflesschroefnokken. De constructie is volledig van roestvrij staal. Eén waarschuwing: de Klean Kanteen fles is vrij lang, ongeveer 29 cm met de sport dop. Hij past misschien niet in de hoofddriehoek van kleinere frames. De Nalgene is korter, maar heeft geen sportdop. Het gewicht is 158 gr. Verkrijgbaar in Polished Silver en Smooth Noir.Meer info & bestellen
Moderniste RVS bidonhouderDe Moderniste bidonhouder blijft een favoriet voor retro en hedendaagse fietsen. Het elegante, minimalistische ontwerp biedt veilig plaats aan een plastic of roestvrijstalen bidon. Deze prachtig gepolijste bidonhouder is gemaakt van lichtgewicht, roestvrij stalen buizen, dus hij is sterk en uitzonderlijk licht (43 g). De kooi kan ook naar binnen worden gedrukt of worden uitgebreid om de perfecte pasvorm voor uw favoriete waterfles te krijgen. Verkrijgbaar in Polished Silver en Smooth Noir.Meer info & bestellen
Nitto M-18De M18 is gemaakt van Cromo staal. Dus lekker sterk want belastbaar tot 8 kg. Daarnaast past ie op veel voorvorken want flexibele aansluiting op voorpoten en op het kroonstuk. Om ervoor te zorgen dat de lak niet stuk gaat van de voorvork zitten er rubber bandjes op ter bescherming. Fijn afgewerkt dragertje, veel geimiteerd maar er is maar 1 Nitto!. Het rekje weegt 350gram.Meer info & bestellen
Nitto Barplug ColorBarplug voor racestuur of MTB stuur. Diverse diameters dus kan allebei. Gemaakt van aluminium. Met een kleurtje. Dus extra mojo. EC-01 inside 20-22mm outside 24mm Ø EC-02 inside 15.5-17 mm outsite 24mm Ø Meer info & bestellen
Berthoud zadeldekZadelhoes van ultralicht, waterdicht en scheurvast polyester. Gemaakt in het atelier in Fleurville, Bourgondië. Ideaal voor het beschermen van de Soulor/Galibier of Aspin/Aravis bij het vervoer van uw fiets, buiten stallen of rijden in zware regenval. Voor de meest minimalistische fietsers die zonder spatborden rijden, raden wij ons "integraal" model aan dat het zadel volledig omhult voor een maximale bescherming tegen spatten. Een sterk aanbevolen investering om uw leder schoon te houden, zelfs in de meest barre omstandigheden. Het model 'integral" Geïntegreerde zadelhoes, van ultralicht, waterdicht en scheurvast polyester. Gemaakt in onze ateliers in Fleurville, Bourgondië. Ideaal voor het beschermen van racemodellen (Soulor/Galibier) of toermodellen (Aspin/Aravis). Dit model onderscheid zich door het koord wat je kan aantrekken zodat het dekje het zadel beter omsluit. Iets duurder, iets chiquer. Meer info & bestellen
Daruma Hardware for Campeur Racks Dit is een set van roestvrij staal daruma hardware die wordt meegeleverd met onze Campeur Racks en is compatibel met onze cantilever of rechte armen. Deze set is ook compatibel met Nitto's soortgelijke aanbod. Meer info & bestellen