Categoriën
Overzicht
Samurai BartapeStuurlint... hoe spannend kan het zijn. Nou, dit is lint wat in Japan wordt vervaardigd, en oorspronkelijk werd gebruikt als omwikkeling voor de katana's van de ninja's en samurai. Da's een hele discipline in het verre oosten en wordt omgeven met cultus en specialigheden. Wij vonden het gewoon mooi. In regenboogkleuren, dus heel inclusief en competitief. 2 rolletjes van 300 cm x 1.8 cm gewicht per rol: 35 g met plakstrip katoen Meer info & bestellen
Restrap FastStrapEen britse snelbinder. En blijkens de naam een snelle. Nou, handig is ie wel, en je moet er een beetje bekent mee worden. Maar dan monteer je werkelijk de hele wereld op je fietsdrager. Gemaakt van hypalon. (Hypalon is een geregistreerd merk van DuPont Performance Elastomers voor een hoogwaardig, bijzonder weerbestendig elastomeer. Het is bestand tegen ultravioletstraling, ozon, zuurstof, verkleuring en verwering. Dat maakt het weerbestendig en geschikt voor toepassing in open lucht. Het is bruikbaar tot ongeveer 130°C en is bestand tegen water, zuren en basen, maar minder tegen koolwaterstoffen, aldehyden, esters, ethers of ketonen. Toepassingen situeren zich onder meer in de bouw (bijvoorbeeld roofingmembranen); automobielindustrie (riemen, kabels), rubbercoating van flexibele buizen of schoenzolen; en chemische apparatuur (buizen, kabels, dichtingsringen, diafragma's ...). Omdat het bestand is tegen zoutwater is Hypalon geschikt voor opblaasbare rubberboten en vouwkano's.(dank wiki))Meer info & bestellen
H+SON TB14De H+Son TB14-velg (700c Black MSW) is geïnspireerd op de klassieke esthetiek van velgen uit het tijdperk waarin stalen frames de competitieve wielersport domineerden en profiteert van hedendaagse verbeteringen in velgproductie en profielontwerp. Van het kopen van dubbele oogjes tot het maken van nieuwe mallen voor de klepbadge en de hardware, H+Son besteedde neurotische aandacht en zorgvuldige details aan elk aspect van deze velg. De combinatie van een 23 mm breed profiel met een 23 mm band is hard op weg de industriestandaard te worden voor competitief wielrennen. De bredere velg voegt stijfheid toe en geeft een profiel dat lijkt op een tube. Het voordeel van dit velg/bandprofiel is direct voelbaar bij het nemen van bochten, omdat de band niet langer de vorm heeft van een gloeilamp die bij hoge belasting omvalt. In diverse kleuren, met name de grijze variant is mooi omdat die ook doet denken aan de Mavic velgen uit 1990 en omstreken. De TB14 is gemaakt met de stijvere en sterkere G609 aluminiumlegering en is voorzien van onze unieke en onzichtbare lasverbinding. Velgen worden na bewerking geanodiseerd. • G609-legering • 700c • draadbandgeschikt • machinaal bewerkte zijwand • 14,1 mm diep • 23 mm breed • 610 mm ERD • gelaste verbinding • 490gMeer info & bestellen
Rustines halfhoodcoversHeel vintage, heel obligaat als je je fiets écht de finishing touch wil geven. Voor de Mafac remgrpen een topcover. De zogenaamde halfhoods. Heel in het begin van de remgrepen waren ze helemaal bloot, later kregen de grepen deze schaarse aankleding, en naarmate de tijd vorderde waren ze al meer bedekt. Gemaakt in frankrijk. Meer info & bestellen
Tarugata handvattenBijzonder klassieke handvatten uit het verre Taiwan. Voopr diameter 22.2mm en met een lengte van 120mm geschikt voor 'niet-draaigreep' configuraties. Lekker dik dus goed in de hand liggend. In een aantal kleuren. Gemaakt van PVC, PVC-materiaal dat bestand is tegen direct zonlicht (materiaal dat niet plakt). Meer info & bestellen
Crane Handpainted- Alloy dome hand-painted with Japanese design - Spring-loaded lever strike mechanism - Redesigned clamp fits bar diameters ranging from 22.2mm to 26.0mm - Measures 55mm in diameter - All metal construction with durable plated steel clamp and striker - Made in JapanMeer info & bestellen
Koolstop Dual Compound remblokkenKoolstop maakt een aantal remblokken die de moeite waard zijn. Met een dual compound, dus 2 materialen waarbij of het ene of het andere materiaal voor remoptimalisatie zorgt. Superstoppower. Dit zijn de fijnere blokjes. In een aantal uitvoeringen. Meer info & bestellen
Koolstop MafacKlassieke remschoentjes voor Mafac. Exacte passing, geen snijwerk nodig. Schoen glijdt in houder als gods woord in een ouderling... Features: Campagnolo/Mafac/Weinmann 2 Pairs/4 Pads 4 bump style Brand New, not old stock Specifications: Weight per pair: 15.2 grams Overall length: 46 mm Pad contact width: 9.8 mm Salmon - Our most famous Salmon compound is also one of our most aggressive compounds for extreme all weather conditions especially in the wet, but still superb in the dry. Black - Our standard compound which is great for all weather conditions, but designed for dry condition riding.Meer info & bestellen
Grand Bois Cypres 650b x 32Een tussenin maat. 32mm. 260 gram voor de EL en 310 grammen voor de standaard versie. Meer info & bestellen
Gevenalle 1x12 Hydraulic Brakes12 hele versnellingen, en 1 voor blad. En hydraulische remmen. Dat is een fraaie combi. De remgrepen zijn van TRP hylex RS. De versteller van Microshift. Meer info & bestellen
Gevenalle GX shimano compatibleRem/versteller combinatie. Van Gevenalle, vroeger Retroshift. Deze GX serie is voor de dyna-sys derailleurs van Shimano. De versteller zitten voorop je remgrepen. Werkt met frictie of geindexeerd. Heeft z'n oorsprong in de cyclocross, daar moeten de dingen wel eenvoudig en een beetje hp (hufterproof) zijn. En dat is gelukt bij deze combinatie. Gaat het stuk, je kunt het ook weer repareren. Nix geen planned obsolescense. De verstelliers komen uit de microshift fabriek, de remgrepen uit de Tektro. Er is een short pull en een long pull versie. Longpull gebruiken we voor disk en V-brake. Shortpull voor zijoptrekremmen en cantilever. Dyna-sys volgens shimano zelf: SHIMANO presenteert de aandrijftechnologie voor mountainbikes: DYNA-SYS. Deze revolutionaire technologie maakt gebruik van een 10-speed cassette, maar dat is niet het enige kenmerk van dit systeem. Het is een compleet opnieuw ontworpen aandrijfsysteem dat echte toegevoegde waarde creëert voor de rijder. Het gaat hier niet alleen om een extra versnelling… Het gaat om kleinere versnellingsstappen voor soepelere schakelprestaties en verbeterde krachtoverdracht. Het gaat om het rijden met geoptimaliseerde versnellingscombinaties die de efficiëntie en duurzaamheid vergroten. Het draait allemaal om prestaties: DYNA-SYS biedt een stabieler aandrijfsysteem voor elk type rijder!Meer info & bestellen
Gevenalle CX shimano compatibleDe CX serie is voor de racederailleurs van shimano. Rem/versteller combinatie. Van Gevenalle, vroeger Retroshift. De versteller zitten voorop je remgrepen. Werkt met frictie of geindexeerd. Heeft z'n oorsprong in de cyclocross, daar moeten de dingen wel eenvoudig en een beetje hp (hufterproof) zijn. En dat is gelukt bij deze combinatie. Gaat het stuk, je kunt het ook weer repareren. Nix geen planned obsolescense. De verstelliers komen uit de microshift fabriek, de remgrepen uit de Tektro. Er is een short pull en een long pull versie. Longpull gebruiken we voor disk en V-brake. Shortpull voor zijoptrekremmen en cantilever. Meer info & bestellen